Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Πέτρος Πιέρρος: Ο νεότερος παίκτης της Super League κ15

Ένα διόλου ευκαταφρόνητο επίτευγμα για τον Νεμεάτη Πέτρο Πιέρρο, ο οποίος αγωνίσθηκε με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης στο φετινό πρωτάθλημα κ15 της Super League και “έγραψε” ένα ξεχωριστό ρεκόρ, μιας και ήταν ο νεότερος παίκτης της φετινής σεζόν.

Στη νικηφόρα αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής (23/10/2021) απέναντι στον ΟΦΗ (2-0) πέρασε ως αλλαγή και σε ηλικία μόλις 12 ετών 8 μηνών και 17 ημερών έγινε ο νεότερος της φετινής περιόδου, στο πρωτάθλημα κ15 της Super League.



 

Ο Πιέρρος στην πρώτη του σεζόν στον Αστέρα, αν και πολύ μικρός, βρέθηκε σε αρκετές αποστολές, ενώ όπως είπαμε κατάφερε να “γράψει” και λεπτά συμμετοχής.

Αγωνίζεται κυρίως ως αριστερό χαφ, έχει βελτιωθεί και αποκτήσει παραστάσεις και πλέον είναι στο χέρι του, αν θα καταφέρει να μονιμοποιηθεί.

Αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από την ακαδημία του Παννεμεατικού, οι άνθρωποι της Αρκαδικής ομάδας δείχνουν ότι τον πιστεύουν και τη νέα σεζόν, αναμένεται να πάρει περισσότερες συμμετοχές.

Στο τέλος της σεζόν, κατέκτησε (μαζί με τους επίσης Κορίνθιους Δούρη και Τζαμαλή) το παιδικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Αρκαδίας με τον Αστέρα Τρίπολης, καθώς στον τελικό επικράτησε με 4-0 του Πανθυρεατικού.

apopsi24.gr