Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη φυλακή ο προπονητής που κατηγορείται για ασέλγεια – Νέες μαρτυρίες σοκ

Τον δρόμο για τις φυλακές πήρε ο προπονητής τάε κβο ντο στην Κρήτη που καταγγέλλεται από επτά αγόρια και ένα κορίτσι ότι τα παρενοχλούσε σεξουαλικά. Ο ίδιος αποδίδει τις κατηγορίες σε ανταγωνιστές του, ωστόσο οι περιγραφές των παιδιών κυριολεκτικά σοκάρουν.
Επί χρόνια στην πιο τρυφερή τους ηλικία ο φόβος φυλάκιζε τη σκέψη τους. Δεν είχαν το κουράγιο να μιλήσουν σε κανέναν. Στο άκουσμα της είδησης ότι ο προπονητής τους, ο άνθρωπος που όπως λένε τα τραυμάτισε ψυχικά, μπήκε εκείνος τώρα στη φυλακή, ανακουφίστηκαν.




 

«Όλα αυτά τα πράγματα είναι ανοησίες. Είναι στημένα, προέρχονται από τον ανταγωνισμό», δήλωσε ο Βαγγέλης Στρατουδάκης, δικηγόρος του προπονητή.

Μπορεί ο 46χρονος προπονητής να αποδίδει τις κατηγορίες σε ανθρώπους που θέλουν να τον βλάψουν προσωπικά, ωστόσο οι μαρτυρίες των παιδιών που τον καταγγέλλουν είναι σοκαριστικές.

«Μου ζήτησε να του κάνω μασάζ στο προσαγωγό, επειδή του είπα σαν δικαιολογία «δάσκαλε, κουράστηκα», γιατί δεν ήθελα να το κάνω άλλο, επειδή μου έβαζε το χέρι στο μόριο του», δήλωσε μαθήτρια του κατηγορούμενου.

Τον τρόπο πάντως με τον οποίο παρενοχλούσε σεξουαλικά την 15χρονη τότε μαθήτρια του, αποκαλύπτει το MEGA, φέρνοντας στο φως απόσπασμα από την κατάθεση της.

«Αρχές Ιουλίου του 2017 κατά την διάρκεια προπόνησης στην οποία ήμουν μόνη μου, με έβαλε να κάνω σπαγκάτο στο πάτωμα και τότε ήρθε από πίσω, με έπιασε από την μέση και έτριβε τα γεννητικά του όργανα στα οπίσθια μου, φορώντας ρούχα».

Αποκαλυπτικές είναι και οι καταθέσεις των επτά αγοριών, τα οποία ο προπονητής τους, όπως κατήγγειλαν τα έβαζε να τους κάνει μασάζ, ενώ εκείνος έβλεπε πορνό στο κινητό του.

Οι γονείς των παιδιών ζητούν να συνεχιστεί η έρευνα για να αποκαλυφθεί, όπως λένε, όλη η αλήθεια για τον άνθρωπο στον οποίο εμπιστεύονταν τα παιδιά τους.

megatv.com