Κυριακή, 1 Οκτωβρίου, 2023
ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη 17χρονος που εκβίαζε πατέρα με πορνογραφικό υλικό της ανήλικης κόρης του

Αποτροπιασμό προκαλεί η υπόθεση που θα παρακολουθήσουμε τώρα. Ένας 17χρονος επιχείρησε να εκβιάσει 57χρονο πατέρα για να μην ανεβάσει στα social media πορνογραφικό βίντεο, με την 14χρονη κόρη του. Ο θρασύτατος 17χρονος μάλιστα προκάλεσε φθορές στο περίπτερο του ανθρώπου όταν εκείνος αρνήθηκε να του δώσει χρήματα.

Σοκ προκαλεί η υπόθεση εκβιασμού ενός 57χρονου πατέρα από έναν ανήλικο, στον Κολωνό. 

Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Τετάρτης… Ο 17χρονος, πήγε στο περίπτερο του ανυποψίαστου πατέρα δείχνοντας του κάτι στο κινητό του.Ο 57χρονος έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του με αυτό που αντίκρισε.

Ο ανήλικος δράστης ζητούσε χρήματα για να μην ανεβάσει στα social media πορνογραφικό βίντεο με τη 14χρονη κόρη του 57χρονου, με την οποία ο 17χρονος διατηρούσε σχέση.

17χρονος: Έχω ένα βίντεο με την κόρη σου. Αν δεν μου δώσεις λεφτά, θα το δουν όλοι.
Πατέρας: Τι είναι αυτά που λες. Σβήσ’ το σε παρακαλώ, φύγε και μην ξαναπλησιάσεις το παιδί μου.
17χρονος: Δεν φεύγω αν δεν μου δώσεις χρήματα.
Πατέρας: Φύγε, γιατί θα ειδοποιήσω την αστυνομία.

Τότε ο νεαρός έγινε έξαλλος. Όταν κατάλαβε ότι ο εκβιασμός του δεν έπιανε τόπο, δεν δίστασε να κάνει γυαλιά καρφιά το περίπτερο του 57χρονου.

Το 14χρονο κοριτσάκι φαίνεται ότι περνούσε έναν εφιάλτη στα χέρια του φίλου της. Ο 17χρονος, σύμφωνα με τις καταγγελίες την είχε απειλήσει στο παρελθόν, την ξυλοκοπούσε και της ζητούσε συστηματικά λεφτά.

«Υπάρχει και η εμπορία παιδικής πορνογραφίας, όπου βλέπουμε ανήλικους να έχουν στην κατοχή τους βίντεο με παιδική πορνογραφία και να το πουλούν σε άλλους είτε ανήλικους είτε ενήλικους και να γίνεται μια εμπορία των παιδιών μας, της παιδικής κακοποίησης και να είναι σ ένα ξέφρενο πάρτι» δήλωσε ο διευθυντής του CSI Institute, Μανώλης Σφακιανάκης.

Μετά την αντίδραση του πατέρα, ο νεαρός εκβιαστής συνελήφθη λίγο μετά το επεισόδιο που προκάλεσε σε πολύ κοντινή απόσταση από το περίπτερο του 57χρονου.

Πηγή: megatv