Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Εορτασμός «Ημέρας τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας»

Χθες 19 Ιουνίου 2022, Κυριακή των Αγίων Πάντων, εορτάστηκε η «Ημέρα Τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας» στο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου, στην Τρίπολη Αρκαδίας, όπου μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, ακολούθησε δέηση υπέρ των απόστρατων αστυνομικών.




 

Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων πραγματοποιήθηκε μικρή δεξίωση στη Λέσχη Αξιωματικών Τρίπολης, όπου και αναγνώστηκε η Ημερήσια Διαταγή του κ. Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας .

Στην εκδήλωση παρέστησαν εκπρόσωποι των Πολιτικών και Στρατιωτικών Αρχών καθώς και εκπρόσωποι των συνδικαλιστικών ενώσεων, οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους, τους απόστρατους της Ελληνικής Αστυνομίας.

Όμοιες εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν και στις έδρες των υπολοίπων Νομών της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στην Αργολίδα, στην Κορινθία, στην Λακωνία και στην Μεσσηνία.

Η εορτή των Αγίων Πάντων, έχει καθιερωθεί από την Πολιτεία και από την Ελληνική Αστυνομία ως ημέρα απόδοσης τιμής στους απόστρατους αστυνομικούς, ως ημέρα επιβράβευσης του έργου τους από την κοινωνία και τους πολίτες.