Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μακελειό με δύο νεκρούς και δύο τραυματίες αστυνομικούς σε Αγ. Αναργύρους και Κάτω Πατήσια -VIDEO

Εκτός κινδύνου νοσηλεύονται οι δύο αστυνομικοί που τραυματίστηκαν σοβαρά ύστερα από τα αιματηρά επεισόδια που διαδραματίστηκαν το βράδυ του Σαββάτου στους Αγίους Αναργύρους και στα Κάτω Πατήσια.
Υπενθυμίζεται πως έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια αυτών δύο άνθρωποι.



 

Ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας μίλησε στην εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο» εξηγώντας πως όλα ξεκίνησαν στα Πατήσια όταν μία ομάδα 6-7 ατόμων μεταξύ των οποίων και μία γυναίκα, άρχισαν να διαπληκτίζονται και αντάλλαξαν πυροβολισμούς, με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να τραυματιστεί σοβαρά και να καταλήξει.

Στη συνέχεια, η γυναίκα μαζί με έναν ακόμη τράπηκαν σε φυγή κλέβοντας ένα όχημα και τραυμάτισαν ακόμη έναν. Όταν έφτασαν στους Αγ. Αναργύρους έκλεψαν ένα μπαρ στην περιοχή, συγκεκριμένα 30 ευρώ.

Στο μεταξύ, η Αστυνομία είχε εντοπίσει το όχημα. Έτσι οι δύο δράστες βγαίνοντας από το μπαρ, είδαν τους αστυνομικούς και ξεκίνησε οι ένοπλοι αντιπαράθεση.

«Πυροβόλησαν αυτοί πρώτοι τους αστυνομικούς, οι αστυνομικοί αντεπέδωσαν τα πυρά, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι δύο συνάδερφοι και να σκοτωθεί ο άντρας δράστης» σημείωσε ο κ. Μπαλάσκας.

Το όπλο του δράστη έχει ήδη μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για έλεγχο καθώς πρόκειται για ένα σεσημασμένο άτομο.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος επισκέφτηκε τους δύο αστυνομικούς στο 401.

megatv