Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ανακοίνωση – Κάλεσμα από τον ΠΑΣ Παννεμεατικό

Π.Α.Σ. ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ

Άγονες αποδείχθηκαν οι όποιες προσπάθειες ακολούθησαν την επίσης άγονη από πλευράς υποψηφιοτήτων Γενική Συνέλευση, που συγκάλεσε το Σωματείο μας, για διεξαγωγή αρχαιρεσιών την 01/07/2022, προκειμένου να προκύψει νέα διοίκηση στον Σύλλογό μας.



Μετά τη Συνέλευση, στην οποία περιμέναμε να υπάρχει το ανάλογο ενδιαφέρον, αποδεικνύεται ότι τελικά δεν υπάρχει ουσιαστική συμμετοχή και βοήθεια.

Μετά από την παντελή έλλειψη ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή στο νέο Δ.Σ. του Συλλόγου, η μόνη λύση θα ήταν να προσφύγουμε στον ορισμό προσωρινής διοίκησης από το Πρωτοδικείο, ενώ η ομάδα θα μπορούσε να βρεθεί, στην καλύτερη περίπτωση,  στην Γ’ τοπική κατηγορία και στη χειρότερη, να αναστείλει τη λειτουργία της.

Το σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο, αντιλαμβανόμενο την τεράστια ευθύνη του, απέναντι στην μεγάλη ιστορία του ΠΑΣ ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ, ο οποίος δεν είναι προϊόν μάρκετινγκ, αλλά είναι προϊόν αγάπης και συναισθήματος, στο δύσκολο περιβάλλον που ζούμε , αποφάσισε να μην αφήσει το τιμόνι και να επαναφέρει την ομάδα εκεί που ανήκει.

Άποψή μας πάντως είναι ότι δεν πρέπει να βιαστούμε να επιστρέψουμε στην Α’ Κατηγορία. Πιστεύουμε ότι πρώτα πρέπει να βάλουμε τις βάσεις, να ανασυγκροτήσουμε τον Σύλλογο και αργότερα να παίξουμε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Τέλος, αν και γνωρίζουμε ότι ζούμε σε δύσκολους οικονομικά καιρούς, όσοι έχουμε ακόμη την οικονομική δυνατότητα, ας συνδράμουμε σ’ αυτήν την προσπάθεια, ώστε να μπορέσει να συνεχίσει ο Σύλλογος την αθλητική, κοινωνική και πολιτιστική δραστηριότητά του.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΑΝΩΛΑΚΟΣ