Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου, 2023
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τεντόγλου: Έστειλε video σε μαθητή με μαθησιακές δυσκολίες για να τον ενθαρρύνει και να του ευχηθεί

Ο Μίλτος Τεντόγλου είναι ένας πρωταθλητής με «χρυσή» καρδιά, ο οποίος αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση όχι μόνο για τις επιδόσεις του εντός αγωνιστικών χώρων, άλλωστε δεν χωρά αμφιβολία ότι είναι ο κορυφαίος άλτης μήκους στον κόσμο, αλλά και για τη συμπεριφορά του εκτός γηπέδων.

Όπως αναφέρει το pelop.gr για την ευγενική του χειρονομία παραμονές του Παγκόσμιου πρωταθλήματος στίβου του Ορεγκον. 

Πληροφορήθηκε λοιπόν ότι μαθητής-θαυμαστής του από την Πάτρα με διαφορετικό μαθησιακό προφίλ επρόκειτο να δώσει εξετάσεις για το lower.

Ο λόγος για τον 16χρονο Γιώργο, ο οποίος έχει ίνδαλμα τον Μίλτο Τεντόγλου και μάλιστα η πορεία του Ελληνα πρωταθλητή ήταν το βασικό του θέμα στη διάρκεια της εργασίας του για το lower.
Οταν ενημερώθηκε ο Μίλτος Τεντόγλου για το πως έχει η κατάσταση με τον 16χρονο Γιώργο φρόντισε να του στείλει βιντεοσκοπημένο μήνυμα, να τον ενθαρρύνει και να του ευχηθεί καλή επιτυχία στις εξετάσεις.

Μόλις ο Γιώργος είδε το μήνυμα, αρχικά σάστισε και στη συνέχεια «απογειώθηκε»! Η χαρά του ήταν μεγάλη και πήγε στις εξετάσεις με αυτοπεποίθηση, γεμάτος ενθουσιασμό, αλλά και αποφασιστικότητα.

Μάλιστα στο εξεταστικό κέντρο ζήτησε από την εξετάστρια του να βγει από την αίθουσα για να της δείξει από το κινητό τηλέφωνο της καθηγήτριας του, Ιωάννας, το προσωπικό βιντεοσκοπημένο μήνυμα που του είχε στείλει ο χρυσός μας Ολυμπιονίκης στο Τόκιο και δεύτερος Παγκόσμιος πρωταθλητής στο Ορεγκον.

Ο Γιώργος, οι γονείς του, το περιβάλλον του, φίλοι και γνωστοί μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον Μίλτο Τεντόγλου, που έκανε ότι έκανε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας δείχνοντας για ακόμη μία φορά ότι είναι ξεχωριστός και σπάνιος χαρακτήρας με αρχές και ευαισθησίες.

Μάλιστα η Καθηγήτρια του Γιώργου, Ιωάννα, έγραψε και έστειλε ένα άκρως συγκινητικό προσωπικό γράμμα στον Ελληνα πρωταθλητή, τον οποίο ευχαρίστησε με τον δικό της τρόπο για την ευγενική του χειρονομία.