Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023
ΠΟΛΙΤΙΚΗΥΓΕΙΑ

Ανακοίνωση για μελέτη που αποδεικνύει τις λανθασμένες κυβερνητικές πολιτικές στην καταγραφή θανάτων από τον ιό covid

Κίνημα Ελεύθεροι Ξανά – Φαίδωνας Βόβολης

Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου

Σύμφωνα με μελέτη που δημοσιοποιήθηκε από το νοσοκομείο Λαϊκό, το 47,6% των θανάτων που καταγράφηκαν ως θάνατοι από τον ιό, ήταν θάνατοι από άλλο νόσημα.
Η μελέτη κόλαφος που ξεμπροστιάζει την ανήθικη και καταστροφική πολιτική της νυν κυβέρνησης, την πολιτική της εμμονικής τιμωρητικότητας, που εξώθησε μία ολόκληρη κοινωνία στα άκρα, βίασε την Ελευθερία σε κάθε της έκφανση και κακοποίησε, εκφόβισε και εκβίασε τον Έλληνα πολίτη, βασίστηκε σε ψευδείς καταγραφές! 

– Δεν ξεχνάμε τους χαρακτηρισμούς του νυν Πρωθυπουργού αναφερόμενος στον μισό πληθυσμό της χώρας ως «ψεκασμένοι»
– Δεν ξεχνάμε τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς τύπου «τσαρλατάνοι» επίσης από τον νυν Πρωθυπουργό σε ιατρούς που αμφισβήτησαν την πολιτική στρατηγική ενός ανθρώπου άσχετου με την ιατρική που μιλούσε για «ασφαλές και αποτελεσματικό εμβόλιο».
– Δεν ξεχνάμε πως ο Επικεφαλής του κινήματος κ. Φαίδων Βόβολης υπήρξε ο ΠΡΩΤΟΣ Έλληνας ιατρός που αμφισβήτησε τη σκληρότητα των μέτρων και για το λόγο τούτο παραπέμφθηκε στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του ΙΣΑ από συναδέλφους του!
Οι αποφάσεις για την στρατηγική αντιμετώπισης του ιού έναντι της πληθυσμιακής κοινότητας καθώς και οι τακτικές εγκλεισμού, εκφοβισμού και εκβιασμού με πρόστιμα και αναστολές στους υγειονομικούς, βασίστηκαν σε νούμερα πλασματικά που πλέον βγαίνουν στο φως.

Ο κ. Φαίδων Βόβολης δήλωσε σχετικά με τη δημοσίευση της μελέτης από το Νοσοκομείο Λαικό:
«ΑΛΗΘΕΙΑ ; ; ;
Αυτά δηλαδή που φωνάζαμε απο την αρχή;
Αυτά που ΦΩΝΑΖΑΜΕ και προσπαθούσατε να πείσετε τους ταλαίπωρους τηλεθεατές σας πως πρόκειται για ‘ψεκασμένους/αρνητές ‘κτλ;;
Τελικά ποιοι είναι οι ψεκασμένοι; οι ψεύτες; οι παραπλανητές;
Και σ ΑΥΤΟ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ;

Υγ και φυσικά ‘ΜΕ’ είναι συντριπτικά υψηλότερο πράγμα που θα ομολογήσετε σε κανα δυο χρόνια ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΕΞΙΛΕΩΘΕΙΤΕ που πήρατε ΤΟΣΟ κόσμο στο λαιμό σας με απαράδεκτα lockdown και μέτρα ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΒΛΑΠΤΙΚΑ για τους ανθρώπους!
Σας το ξαναπα: η τιμωρία θα ναι βαριά…
Και δεν είναι απειλή..
ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ λέγεται..»
Ας δούμε τους τρόπους καταγραφής των θανάτων και τις πολιτικές αποφάσεις για να δείξει τελικά η Ιστορία ποιος είναι ο τσαρλατάνος.

www.eleutheroixana.gr