Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου, 2023
ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άρτα: Συνελήφθη 29χρονος για τη δολοφονία του πεθερού του

Στην Ευρυτανία και στην περιοχή όπου εστιάζονταν οι έρευνες, συνελήφθη ο 29χρονος κτηνοτρόφος που πυροβόλησε και σκότωσε τον 75χρονο πεθερό του το απόγευμα της Πέμπτης στο Αστροχώρι Δήμου Γ. Καραϊσκάκη Άρτας, όπως αναφέρει η ΕΡΤ.

Ο 75χρονος μπήκε μπροστά στα πυρά για να σώσει την κόρη του
 

Ο δράστης νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης είχε πάει στο σπίτι του πεθερού του όπου το τελευταίο διάστημα διέμενε η 34χρονη εν διαστάσει σύζυγός του μαζί με το δίχρονο αγοράκι τους.

Ο 29χρονος κτηνοτρόφος κατάγεται από διπλανό χωριό- το Μεσόπυργο- και σύμφωνα με πληροφορίες αρχικά ζήτησε να δει το παιδί του που σύμφωνα με εισαγγελική εντολή μπορούσε να βλέπει σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα και με την παρουσία τρίτου.

Η επίσκεψη εξελίχθηκε σε έντονη λογομαχία και ο 29χρονος πυροβόλησε πιθανότατα με περίστροφο, εναντίον της συζύγου του, δύο φορές αλλά αστόχησε και η 34χρονη πήρε το παιδί και πρόλαβε να μπει στο σπίτι καλώντας σε βοήθεια. Ο 75χρονος αντιλαμβανόμενος το περιστατικό ρίχτηκε μπροστά για να προστατεύσει την κόρη και το εγγόνι του με αποτέλεσμα να δεχθεί πυρά από τον δράστη ο οποίος σχεδόν εξ επαφής πυροβόλησε τουλάχιστον 4 φορές.

news.gr