Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Στο Λουτράκι από 1 έως και 4 Σεπτεμβρίου το φετινό Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Beach Volley Κ18

Στο Λουτράκι διεξάγεται από χθες Πέμπτη 1η έως και την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου το φετινό Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Beach Volley Κ18, στη συνέντευξη για την διοργάνωση του οποίου, χθες Τετάρτη 31 Αυγούστου, τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα εκπροσώπησε η αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Αθηνά Κόρκα.



 

Στις δηλώσεις της, η αντιπεριφερειάρχης επισήμανε μεταξύ άλλων ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα είναι πάντα αρωγός και συμπαραστάτης σε τέτοιες σημαντικές εκδηλώσεις, διεθνούς επιπέδου, οι οποίες προάγουν τον αθλητισμό.

Στην διοργάνωση CEV U18 Beach Volleyball European Championships 2022 συμμετέχουν 36 χώρες διεκδικώντας τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης για το 2022.

Στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου συμμετείχαν επίσης ο δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Γιώργος Γκιώνης, ο γενικός γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης Νεκτάριος Χαλβατζής καθώς και ο Νίκος Κερασοβίτης γενικός διευθυντής του ομίλου Sportcamp Loutraki, στις εγκαταστάσεις του οποίου διεξάγονται οι αγώνες του εν λόγω πρωταθλήματος.