Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Α.Γ Καλλής: Φοροεισπρακτική επιδρομή από την τροχαία Κορίνθου στην νεκρή Νεμέα

Δευτέρα απόγευμα σε μια νεκρή και κατεστραμμένη οικονομικά Νεμέα εθεάθη η τροχαία Κορίνθου με εντολή όπως είπαν οι ίδιοι εξ άνωθεν να γράφει τα αυτοκίνητα των λιγοστών και περιορισμένων λόγω οικονομικής στενότητας θαμώνων των καταστημάτων που δίνουν μάχη επιβίωσης… Έλεος




 

Η Νεμέα κύριοι έχει ανάγκη φύλαξης και ενίσχυσης του τοπικού τμήματος την νύχτα που τα πράγματα αγριεύουν και η πόλη μετατρέπεται σε μια ανοχύρωτη πόλη κι όχι το απόγευμα όπου κυκλοφορούν οι σκύλοι, οι γάτες και οι ποδηλάτες μιας άλλοτε κραταιάς δύναμης του εμπορίου που κατάντησαν οι πολιτικές δυνάμεις σε σκιά του εαυτού της αφού έκλεισαν όλες τις Δημόσιες υπηρεσίες και τα τραπεζικά καταστήματα.

Ας πάρουν επιτέλους θέση όσοι κυβέρνησαν και όσοι κυβερνούν, όσοι αποφασίζουν για μας χωρίς εμάς, κι ας κατανοήσουν επιτέλους ότι στην Νεμέα δεν κατοικούν πολίτες Β κατηγορίας.

Οι κατεστραμμένοι αγρότες και ο εμπορικός καταχρεωμένος κόσμος της πόλης ζητούν λύσεις και απαντήσεις κι όχι επιδρομές από την Κόρινθο για εισπρακτικούς καθαρά λόγους .

Σας τα δίνουμε όλα εδώ και 12 χρόνια τι άλλο θέλετε επιτέλους τα κλειδιά τής πόλης;;;;;

Υ.Γ Δεν μέμφομαι τους αστυνομικούς που εκτελούσαν εντολές, διαμαρτύρομαι για τους πολιτικούς τους προϊσταμένους που είναι μακράν των προβλημάτων ενός κατεστραμμένου λαού

Αριστοτέλης Γ. Καλλής
Επ. πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Νεμέας