Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άδωνις: Ο Παττακός μου έγραψε – Εγώ δεν είχα καμία σχέση με την Xοuvτα -VIDEO

Να παρουσιάσει την παράνομη παρακολούθηση πολιτικών και δημοσιογράφων ως σύννομη ενέργεια επιχείρησε σήμερα μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης.

Ειδικότερα, όπως είπε μεταξύ άλλων:

«Θα παρακολουθούνται και πολιτικά πρόσωπα. Ό,τι είναι το καλό του έθνους και της Πατρίδας θα γίνεται. Η διαφορά Δημοκρατίας- Δικτατορίας είναι μόνο μία: Στην Δημοκρατία γίνεται με έλεγχο, με πλαίσιο, με διαφάνεια. Η Ελληνικής Δικαιοσύνη ελέγχει, όχι ο ΣΥΡΙΖΑ. Υπάρχει εισαγγελέας και τώρα μπήκε δεύτερος, αυτοί ελέγχουν».




 

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Τζανακόπουλος του απάντησε ότι το σύνταγμα και ο κανονισμός της Βουλής ορίζουν ότι η κυβέρνηση ελέγχεται υπογραμμίζοντας ότι όταν η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας δεν μπορεί να ασκήσει το έργο της υπονομεύεται το κοινοβουλευτικό πολίτευμα.

Έπειτα, η αντιπαράθεση οξύνθηκε με τον Άδωνι Γεωργιάδη να αναφέρεται στο άρθρο του Α. Τσίπρα για τον Γκορμπατσόφ και τον Δ. Τζανακόπουλο να τον χαρακτηρίζει «χουντικό» και να τονίζει ότι αλληλογραφούσαν με τον Παττακό.

Ο Ά. Γεωργιάδης απάντησε: «Εμένα ο πατέρας μου στην Χούντα ήταν φυλακή. Κι εγώ δεν ποτέ καμία σχέση με τη Χούντα. Ποτέ. Ποτέ. Το 1972 γεννήθηκα εγώ. Τι σχέση να έχω με την Χούντα; Ο Παττακός μου έγραψε. Εγώ του έγραψα;»

Πηγή: rosa.gr