Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Α.Γ Καλλής: Αποχαιρετώντας τον τ. Δήμαρχο Νεμέας Κώστα Καλαντζή

Ενα ιστορικό στέλεχος της τοπικής αυτοδιοίκησης του Δήμου Νεμέας, ο Κώστας Καλαντζής δεν είναι πια ανάμεσα μας μετοίκησε στην γειτονιά των αγγέλων.
Απόφοιτος της Ανωτάτης Εμπορικής ( Α.Σ.Ο.ΕΕ).
Διευθυντής της Γενικής Τράπεζας Νεμέας, πρόεδρος στην τοπική Κοινότητα Αηδονιών για πολλά χρόνια, Δήμαρχος Νεμέας τις περιόδους 2007 – 2010 και 2014 – 2019 και βεβαίως ένας εκ των μεγαλυτέρων επιχειρηματιών της Κορινθίας στον τομέα του ελαιολάδου με έδρα του εργοστασίου του τα Αηδόνια .



 

Δυναμικός, ακραία μαχητικός, έκρυθμος, ανατρεπτικός, συγκρουσιακός και αντισυμβατικός έγραψε την δική του ιστορία στην Νεμέα με μια σειρά σημαντικών έργων πολλά εκ των οποίων ακόμη και σήμερα υλοποιούνται έχοντας την δική του σφραγίδα.
Στην όλη του πολιτική σταδιοδρομία, απέκτησε από όλους τους χώρους φανατικούς φίλους αλλά και φανατικούς εχθρούς ως αποτέλεσμα της σταθερής και ανυποχώρητης πολλές φορές στάσης του όταν πίστευε σε κάτι που ήθελε να κατακτήσει ή να υλοποιήσει για τον εργασιακό του χώρο ,ή για την ίδια του την πόλη.
Οι πολίτες θα τον θυμούνται πάντα για την μέγιστη μάχη που έδωσε μαζί με όλους τους φορείς της πόλης για να μείνει Δήμος η Νεμέα. Αφήνει πίσω του μια υπέροχη και αξιοπρεπή οικογένεια που χαίρει τον σεβασμό όλης της πόλης.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.
Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του.
Αντίο Δήμαρχε Κώστα Καλαντζή.

Αριστοτέλης Γ. Καλλής
Επ. πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Νεμέας