Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου, 2023
ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: 50χρονος παρίστανε το νεαρό και έκλεισε ραντεβού με 12χρονη -VIDEO

Έναν 50χρονο που παρενοχλούσε την κόρη του μέσω των social media κατάφερε να παγιδεύσει ένας 42χρονος στην Πάτρα.
Όλα ξεκίνησαν πριν από λίγες μέρες στο σπίτι της οικογένειας, όταν οι γονείς κατάλαβαν πως η 12χρονη κόρη τους ασχολείται παραπάνω από όσο θα έπρεπε με το Instagram.

Λίγα μέτρα από το σπίτι τους, ο 50χρονος πιστεύει ότι συνομιλεί με την ανήλικη και συνεχίζει.
 

Χωρίς να το καταλάβει και χωρίς να του περνάει από το μυαλό, ο 50χρονος κάνει το μεγάλο λάθος και κλείνει ραντεβού. Πιστεύει πως σε αυτό θα εμφανιστεί η 12χρονη μόνη της. Γρήγορα όμως έρχεται αντιμέτωπος με τις συνέπειες των πράξεών του.

Πίσω από τη σεξουαλική παρενόχληση της κόρης του, κρυβόταν ένας παλιός γείτονας. Ένας 50χρονος που είναι παντρεμένος και είναι και ο ίδιος πατέρας ενός ανήλικου παιδιού, μόλις 6 ετών.

Ο 50χρονος συνελήφθη για το αδίκημα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και μετά την προθεσμία που ζήτησε και πήρε, θα απολογηθεί αύριο, με τον πατέρα της ανήλικης να ζητάει την παραδειγματική του τιμωρία, που θα είναι όπως λέει ένα ηχηρό μήνυμα σε όσους βάζουν στόχαστρο ανήλικα παιδιά.

«Το παιδί είναι πολύ προσεκτικό, πολύ ντροπαλό, πολύτεκνη οικογένεια είμαστε, έτυχε να έχει Instagram, με πολλή προσοχή από εμάς πάντα, δύο μέρες δεν κοιτάξαμε μόνο τα tablet και καταλάβαμε ότι κάθισε μια ώρα παραπάνω απ’ ό,τι της έχουμε επιτρέψει το βράδυ. Τα μηνύματα που της έχει στείλει και πως προσπάθησε να δελεάσει το κοριτσάκι δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο αισχρός είναι», δήλωσε ο πατέρας.

Μάλιστα τον 50χρονο γνώριζε ο πατέρας του κοριτσιού καθώς η απόσταση ανάμεσα στα σπίτια ήταν περίπου στα 400 μέτρα.

Μετά τη σύλληψη, ο 50χρονος δήλωσε μετανιωμένος. Τα δύο κινητά του τηλέφωνα κατασχέθηκαν και εστάλησαν στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

«Αναγνωρίζω το σφάλμα μου, είμαι βλάκας», ήταν τα πρώτα λόγια του 50χρονου.

Ο δικηγόρος της 12χρονης, Kώστας Κρεμμύδας στο Live News
O δικηγόρος της 12χρονης ανέφερε για το περιστατικό ότι αυτό που έχει σημασία να ειπωθεί, είναι ότι μέσα από μία πληθώρα μέσων κοινωνικής δικτύωσης που υπάρχουν σήμερα, θα πρέπει οι γονείς να προσέχουν τα παιδιά με ποιους μιλάνε και έχουν επικοινωνία.

Σχετικά με το τι προβλέπει ο νομοθέτης σε αυτή την περίπτωση ο δικηγόρος ανέφερε ότι ο νομοθέτης είναι πολύ αυστηρός με την επαπειλούμενη ποινή φθάνει στα 3 χρόνια. Επιπλέον ο κος Κρεμμύδας τόνισε ότι αποτελεί σημαντικό ζήτημα όταν ένας άνθρωπος με τεράστια διαφορά ηλικίας επεμβαίνει βίαια στην ανηλικότητα και την παιδικότητα.

megatv.com