Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεσσηνία: Στον εισαγγελέα ο πατέρας του κακοποιημένου βρέφους – Σε κρίσιμη κατάσταση το μωρό

Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, διασωληνωμένο, νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» ένα 4μηνος βρέφος από τη Μεσσηνία.

Οι γιατροί σε μια πρώτη διάγνωση διαπίστωσαν ότι το βρέφος είχε υποστεί το λεγόμενο τραύμα έντονης πίεσης που συμβαίνει όταν κάποιος πάρει στα χέρια του ένα βρέφος και αρχίσει να το ταρακουνά με ένταση και πίεση.



Στον εισαγγελέα θα οδηγηθούν σήμερα οι γονείς του τεσσάρων μηνών βρέφους που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», αφού ο πατέρας του το ταρακούνησε έντονα με αποτέλεσμα το μωρό να φέρει βαριές κρανιο-εγκεφαλικές κακώσεις και μώλωπες σε όλο το σώμα του.

Ο 20χρονος πατέρας, αλβανικής καταγωγής, έχει συληφθεί και έχει σχηματιστεί εις βάρος του δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία και για παραβίαση του νόμου περί όπλων και ναρκωτικών. Η δε μητέρα αντιμετωπίζει μόνο τη δεύτερη κατηγορία, καθώς οι αρχές βρήκαν ένα όπλο και μικροποσότητα χασίς, τα οποία θεωρήθηκε ότι το ζευγάρι κατείχε από κοινού στο σπίτι της οικογένειας στο δήμο Τρυφιλίας στη Μεσσηνία.

Ο 20χρονος πατέρας του παιδιού ταξίδεψε μαζί με το βρέφος στην Αθήνα, ωστόσο λίγο αργότερα συνελήφθη από τις αρχές. Ο 20χρονος παραδέχτηκε πως ενώ η γυναίκα του και μητέρα του παιδιού έλειπε στην εργασία της και φύλαγε εκείνος το παιδί, το μωράκι έκλαιγε και εκείνος εκνευρίστηκε, το πίεσε πολύ και το ταρακούνησε με βία.

madata.gr