Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου, 2023
ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προθεσμία πήρε ο 53χρονος που κατηγορείται ότι εξέδιδε 12χρονη. 200 άτομα ήθελαν ραντεβού

Εξηγήσεις ενώπιον της δικαιοσύνης θα δώσει αύριο ο 53χρονος ο οποίος κατηγορείται ότι επί τέσσερις μήνες βίαζε και εξέδιδε ένα 12χρονο κορίτσι, στον Κολωνό. Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε λίγο μετά τη μια το μεσημέρι στο ανακριτικό γραφείο προκειμένου να απολογηθεί.

Ωστόσο, ζήτησε και έλαβε νέα προθεσμία για αύριο προκειμένου να προετοιμάσει την υπεράσπιση του. Ο κατηγορούμενος δεν θέλησε να απαντήσει σε καμία ερώτηση των δημοσιογράφων και αποχώρησε αμίλητος από την Ευελπίδων συνοδευόμενος από αστυνομικούς. 

Προθεσμία για αύριο ζήτησε και ο 42χρονος συγκατηγορούμενός του.

Στο «μικροσκόπιο» των αρχών έχουν μπει το κινητό τηλέφωνο και κάθε ψηφιακό μέσο του 53χρονου με στόχο να ταυτοποιηθεί η ταυτότητα τουλάχιστον 10 ακόμη προσώπων που φέρονται να ασέλγησαν σε βάρος της ανήλικης.
Πληροφορίες που σοκάρουν αναφέρουν πως από την μέχρι τώρα έρευνα έχει προκύψει ότι τουλάχιστον 200 άτομα εμφανίζονται να έχουν έρθει σε επαφή με τον κατηγορούμενο επιχειρώντας να κλείσουν ραντεβού με το παιδί.

Ο 53χρονος φέρεται να διατηρούσε ψεύτικο προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «διαφημίζοντας» με γυμνές φωτογραφίες τη 12χρονη μαθήτρια την οποία, σύμφωνα με την κατηγορία, την εξέδιδε προς 50- 70 ευρώ τη φορά.

Τα ραντεβού φέρονται να δίνονταν με τους υποψηφίους πελάτες κοντά στον σταθμό του Μετρό στα Σεπόλια, ενώ οι ερωτικές συνευρέσεις γίνονταν τις περισσότερες φορές στα αυτοκίνητά τους. Ο 53χρονος μάλιστα φέρεται να βίαζε την 12χρονη μέσα στο μαγαζί του με την απειλή όπλου.

madata.gr