Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπαλάσκας για 53χρονο: Επιφανής, έχει μία απίστευτα κοινωνική και καλή οικογένεια -VIDEO

Τον Σταύρο Μπαλάσκα επέλεξε να καλέσει σήμερα η πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ να μιλήσει για την φρικτή υπόθεση βιασμού και μαστροπείας με θύμα ένα 12χρονο παιδί στον Κολωνό.

Ο Στ. Μπαλάσκας ένιωσε την ανάγκη να ενημερώσει το κοινό ότι ο 53χρονος που φέρεται να βίαζε την 12χρονη και να την εκδίδει ήταν επιφανής και είχε μια πολύ καλή και κοινωνική οικογένεια, ενώ δεν παρέλειψε να υποβαθμίσει και τη σοβαρότητα της επιχειρούμενης συγκάλυψης από την σύζυγο του 53χρονου, η οποία φέρεται να επεδίωξε να κουκουλωθεί το θέμα.




 

«Ήταν επιφανής. Έχει μία απίστευτα κοινωνική, άρτια και καλή θα μπορούσα να πω οικογένεια με ένα πάρα πολύ καλό παιδί και μία σύζυγο ιδιαίτερα καλή γυναίκα…Έχει έναν γιο πάρα πολύ καλό παιδί εξ όσων γνωρίζω κι έχει και μία σύζυγο η οποία είναι πάρα πολύ καλή κυρία, κι αυτή επιφανής» δήλωσε μεταξύ άλλων.

Όσον αφορά την σύζυγο του 53χρονου παιδοβιαστή, την οποία κατήγγειλε η μητέρα του 12χρονου παιδιού ότι επιχείρησε να συγκαλύψει την υπόθεση λέγοντάς της ότι θα καλύψει τα έξοδα του ψυχολόγου για να μην πάρει εκτάσεις το θέμα, ο Σ. Μπαλάσκας απάντησε:

«Εμείς δεν μπορούμε να της προσάψουμε κάτι»!