Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Υπογραφή συμβάσεων από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου στην Π.Ε. Κορινθίας

Συμβάσεις έργων υπέγραψε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας χθες Δευτέρα 10 Οκτωβρίου, στα γραφεία της Π.Ε. Κορινθίας, στην Κόρινθο, ενώ είχε συνεργασία και με στελέχη της Περιφερειακής Ενότητας.



 

Συγκεκριμένα, ο περιφερειάρχης υπέγραψε 3 εργολαβικές συμβάσεις με αντικείμενο, α) την άμεση αντιμετώπιση βλαβών στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Κορινθίας, β) την αποκατάσταση βλαβών στο δίκτυο ηλεκτροφωτισμού της Π.Ε. Κορινθίας επί της παλαιάς εθνικής οδού Αθηνών – Κορίνθου, στον κόμβο της Κινέτας και γ) την επούλωση λάκκων και την άμεση αντιμετώπιση βλαβών στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Κορινθίας.

Ο Π. Νίκας υπέγραψε επίσης σύμβαση παροχής γενικής υπηρεσίας με μίσθωση μηχανημάτων για εργασίες αποκατάστασης αντιπλημμυρικών υποδομών στο Κεφαλάρι, όπως επίσης και την παράταση της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Πελοποννήσου και Δήμου Βέλου – Βόχας για το έργο αποκατάστασης του τεχνητού χλοοτάπητα και προμήθειας μεταλλικής κερκίδας 510 θέσεων στο γήπεδο Ζευγολατιού.

Τέλος, ο περιφερειάρχης υπέγραψε σύμβαση χρησιδανείου μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Πνευματικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Νέων Συνοικισμού Κορίνθου, για την αποκατάσταση του Κέντρου Νεότητας.