Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου, 2024
ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φονική κακοκαιρία στην Κρήτη – Νεκρός ένας 50χρονος

Φονικό ήταν το πέρασμα της κακοκαιρίας στην Κρήτη, καθώς ήδη ένας 50χρονος πνίγηκε από τα ορμητικά νερά όταν εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητό του, ενώ υπάρχουν πληροφορίες και για αγνοούμενους.

Κατά τη συνομιλία με τη σύζυγό του λίγο πριν παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά, όπως αναφέρει το cretαlive, φέρεται να της περιέγραφε πως το νερό έχει φτάσει ως τα παράθυρα του αυτοκινήτου, τα οποία είχε κλείσει, ενώ όταν πια το νερό κάλυψε το όχημα, το κινητό «νέκρωσε».
 

Σύμφωνα με πληροφορίες, αγνοείται η συνεπιβάτιδα του 50χρονου, ενώ οι έρευνες σε όλα τα οχήματα που έχουν παρασυρθεί συνεχίζεται, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν άλλοι άνθρωποι που βρίσκονται σε κίνδυνο.

Απίστευτες εικόνες καταστροφής

Η κακοκαιρία άφησε πίσω της μεγάλα προβλήματα και στη Σητεία από την ισχυρή βροχόπτωση που μετέτρεψε σε ορμητικούς χειμάρρους τους δρόμους της πόλης. Πολλά αυτοκίνητα παρασύρθηκαν και αρκετά βρέθηκαν μέσα στο λιμάνι.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία που δέχθηκε δεκάδες κλήσεις προχώρησε στον απεγκλωβισμό 8 τουριστών κι ενός φύλακα από το Αρχαιολογικό Μουσείο της Σητείας, με όλους να είναι καλά στην υγεία τους. Τριάντα κλήσεις για άντληση υδάτων δέχθηκε μόνο στη Σητεία μέχρι αυτή την ώρα η πυροσβεστική υπηρεσία.