Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Σημαντική εκδήλωση και ενδιαφέρουσα συζήτηση για την Κορινθιακή Σταφίδα στο Ρέθι

Την Δευτέρα 17 Οκτωβρίου το βράδυ στο Ρέθι πραγματοποιήθηκε μια άκρως ενδιαφέρουσα εκδήλωση για την Κορινθιακή Σταφίδα.

Οι σταφιδοπαραγωγοί των γύρω περιοχών προσήλθαν μαζικά στο καφενείο του Παναγούλια στο Ρέθι για να ακούσουν τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ_ΠΣ για την Κορινθιακή Σταφίδα όπως αυτές εκφράστηκαν από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Γιώργο Ψυχογιό, τον Υπεύθυνο Αγροτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ_ΠΣ Φάνη Κουρεμπέ, τον πρώην Γενικό Γραμματέα του ΥΠΑΑΤ Χαράλαμπο Κασίμη και τον Συντονιστή του Αγροτικού Τομέα της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Κορινθίας Παναγιώτη Ρογκάκη.




 

Για παραπάνω από τρείς (3) ώρες έγινε μια πάρα πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση αφού μετά την παρουσίαση των προτάσεων ο αγροτικός κόσμος πήρε το λόγο και εξέφρασε τους προβληματισμούς του και την αγωνία για την επόμενη μέρα της σταφίδας, κατέθεσε τις δικές του προτάσεις, ρώτησε για ζητήματα που τον απασχολούν και όπως είπαν με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο τίθεται θέμα επιβίωσης.

Το αίτημα για αλλαγή αγροτικής πολιτικής με αλλαγή Κυβέρνησης γίνεται επιτακτική κοινωνική ανάγκη.


Η ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ θα συνεχίσει και θα εντείνει το επόμενο διάστημα τον διάλογο με τον λαό. Γιατί οι πραγματικές δημοσκοπήσεις γίνονται στα καφενεία, στις πλατείες, στους δρόμους και δείχνουν αυτό που ξέρουμε πολύ καιρό τώρα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ θα είναι πρώτο Κόμμα στις εκλογές όποτε και αν γίνουν αυτές. Ο κόσμος θέλει δικαιοσύνη παντού για να μπορέσει να ζήσει με Αξιοπρέπεια.

ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ