Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Βράβευση για το Σύλλογο Καρκινοπαθών και Φίλων Αργολίδας «Η Αλληλεγγύη»

Την βράβευσή του για τις δράσεις του με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών για τον καρκίνο πέτυχε ο Σύλλογος καρκινοπαθών και φίλων Αργολίδας «Η Αλληλεγγύη» σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2022, στο Sofitel Athens Airport. Η βράβευση έγινε στο πλαίσιο της απονομής των Healthcare Business Awards 2022 για 7η συνεχομένη χρονιά, από το Health Daily και τη BOUSSIAS.




Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Ν. Αργολίδας ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ. «Η Αλληλεγγύη» βραβεύτηκε με το BRONZE βραβείο στην κατηγορία «Δράσεις με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση, για τη συμμετοχή του με τίτλο: «Κάλλιον το προλαμβάνειν ή το θεραπεύειν». Το βραβείο παρέλαβαν εκ μέρους του ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ. «Η Αλληλεγγύη» η Πρόεδρος κ. Ελένη Ηλιάδη και η υπεύθυνη της συμμετοχής και της Γραμματειακής Υποστήριξης Μαρίνα Κουλεντιανού.

Τα Healthcare Business Awards επιβραβεύουν τις επιχειρήσεις, τους φορείς, τους συλλόγους ασθενών και τους οργανισμούς του κλάδου υγείας για τις βέλτιστες πρακτικές, τις καινοτόμες δράσεις, τις αναπτυξιακές και επενδυτικές πρωτοβουλίες, καθώς και τις πρωτοβουλίες που συμβάλλουν στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών.

anagnostis.org