Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Διαγραφή μέλους που συνομίλησε με το προφίλ της 12χρονης

Στη διαγραφή μέλους του προχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση με τη 12χρονη στα Σεπόλια.
Όπως αναφέρει η Κουμουνδούρου, επικοινώνησε με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και ενημερώθηκε πως μέλος του ΣΥΡΙΖΑ ταυτοποιήθηκε να έχει επικοινωνήσει με το θύμα και προχώρησε στην άμεση διαγραφή του. 

Πάντως ο ΣΥΡΙΖΑ αφήνει αιχμές για επιλεκτικές διαρροές στην υπόθεση και τονίζει: «Καμία ανοχή – καμία συγκάλυψη».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από την πρώτη στιγμή της αποκάλυψης του φρικτού κυκλώματος στον Κολωνό διατύπωσε το αίτημα να έρθουν όλα στο φως μαζί με τα ονόματα όλων των εμπλεκομένων.

»Δυστυχώς η υπόθεση εξελίσσεται σε ένα γαϊτανάκι «αποκαλύψεων» και επιλεκτικών διαρροών που στέκονται εμπόδιο στην ουσιαστική διερεύνηση της υπόθεσης. Προκειμένου να σταματήσει εδώ η προσπάθεια αποπροσανατολισμού και δημιουργίας εντυπώσεων ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ξεκαθαρίζει το εξής: μετά από επίσημη επικοινωνία με το Υ. ΠΡΟ. ΠΟ και την ενημέρωσή μας ότι μέλος του κόμματος ταυτοποιήθηκε να έχει επικοινωνήσει με το θύμα μέσα από ψηφιακή εφαρμογή, προχωρήσαμε στην άμεση διαγραφή του. Καμία ανοχή-καμία συγκάλυψη.

»Υπενθυμίζουμε ότι από την πρώτη στιγμή ζητήσαμε να μην υπάρξει καμία προσπάθεια συγκάλυψης για κανένα εμπλεκόμενο πρόσωπο. Οι επιλεκτικές διαρροές, με ευθύνη κυβέρνησης και αστυνομίας, καθώς και οι καθυστερήσεις όμως δεν μπορούν παρά να προκαλούν ανησυχία».

megatv.com