Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Μια Ευρωπαϊκή διάκριση για το Επιμελητήριο Κορινθίας και τις επιχειρήσεις του!

Τέσσερις Κορινθιακές επιχειρήσεις βραβεύτηκαν ανάμεσα σε 11 συνολικά επιχειρήσεις από όλη την Ευρώπη την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022 στην αντίστοιχη τελετή απονομής στις Βρυξέλλες στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος WAC (Workplace Active Certification) που αφορά την άθληση στο χώρο εργασίας. 

Οι Κορινθιακές επιχειρήσεις που βραβεύτηκαν:

  1. Designoushttps://designous.gr/
  2. Tourixhttps://www.tourix.gr/el/
  3. CorinthCanal – Ανώνυμος Εταιρεία Διώρυγος ΑΕΔΙΚhttps://corinthcanal.com/
  4. Sportcamphttps://www.sportcamp.gr/

Οι επιχειρήσεις αυτές κατάφεραν μέσα από ένα αυστηρό σύστημα αξιολόγησης να συγκεντρώσουν την απαιτούμενη βαθμολογία, αποδεικνύοντας ότι έχουν υιοθετήσει πρακτικές άσκησης και αθλητισμού στον χώρο εργασίας.

Το Επιμελητήριο Κορινθίας τους ευχαριστεί για την συμμετοχή τους και τους συγχαίρει για αυτή τους την διάκριση!

Λίγα λόγια για το WAC ( Workplace Active Certification)

Το Επιμελητήριο Κορινθίας εδώ και 2 χρόνια συμμετέχει ως partnerστο πρόγραμμα WAC (Workplace Active Certification), ένα πρόγραμμα υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας για τον Αθλητισμό στο χώρο εργασίας (EFCS) και την συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του προγράμματος Erasmus +. Το πρόγραμμα αυτό κατάφερε να δημιουργήσει την πρώτη ευρωπαϊκή πιστοποίηση (ISO) για την υγεία, την ευεξία και τη σωματική δραστηριότητα στο χώρο της εργασίας.

Βρείτε περισσότερα για τοWAC πρόγραμμα εδώ: https://activeworkplacecertification.eu/

Όσες επιχειρήσεις ενδιαφέρονται για να αποκτήσουν την πιστοποίηση αυτή, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσουν με το Επιμελητήριο Κορινθίας στο 2741024464 (937) ή στο emailmedia@korinthiacc.gr