Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ιωάννα Φιλντίση: Με μία ανάρτηση έδωσε τέλος στα σενάρια που την ήθελαν υποψήφια Δήμαρχο Νεμέας

Με την προεκλογική της φωτογραφία του 2014 και μία λιτή ανάρτηση στη σελίδα της στο  Facebook, η Ιωάννα Φιλντίση – Σιαμπλή διέψευσε το περασμένο Σάββατο, τα σενάρια και τις φήμες, που κυκλοφορούσαν μετά τις δημοτικές εκλογές του 2019 και έλεγαν ότι το 2023, θα είναι υποψήφια δήμαρχος Νεμέας.  Φήμες που βασίζονταν τόσο στην έντονη δραστηριότητα που είχε αναπτύξει από το 2014 σχετικά με τα προβλήματα του Δήμου, όσο και στο ότι είχε έρθει πρώτη σε σταυρούς, αν και με την αντιπολίτευση.

Η δήλωση αυτή της κυρίας Φιλντίση, η οποία θεωρούνταν μία υπολογίσιμη υποψηφιότητα για τη δημαρχία, ανακατεύει για πρώτη φορά προεκλογικά την τράπουλα των προσεχών δημοτικών εκλογών στη Νεμέα, ανοίγοντας ενδεχομένως τον δρόμο σε άλλους, που επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα να την οργανώσουν, δεδομένου ότι βρισκόμαστε ήδη επτά μήνες πριν κατατεθούν τα ψηφοδέλτια, με βάση το νέο εκλογικό νόμο.



Όλη η ανάρτηση της κυρίας Φιλντίση : 

«Μ’ αυτή τη φωτογραφία ξεκίνησε η ενασχόλησή μου με τα “κοινά” στις δημοτικές εκλογές του 2014. Με τη Νεμέα για φόντο, όχι τυχαία… Εδώ και δύο περίπου χρόνια, όλο και περισσότεροι, με ρωτάτε αν θα κάνω το “επόμενο βήμα”, με παροτρύνετε – οι νεότεροι με συγκινητικό ενθουσιασμό – μου λέτε ότι “είσαστε μαζί μου”. Οφείλω λοιπόν μια απάντηση και για να μπει τέλος στην “παραφιλολογία” περί πιθανής υποψηφιότητάς μου για Δήμαρχος. Δεν μ’ αρέσει βλέπετε να “σέρνονται” φήμες…

Με τιμάει για άλλη μια φορά η εμπιστοσύνη και η αγάπη σας, αλλά ΔΕΝ θα είμαι υποψήφια σ’ αυτές τις εκλογές. Ξέρω ότι μπορώ να το κάνω, έχω όραμα και μεγάλη αγάπη για τη Νεμέα, αλλά ήρθε η ώρα ν’ ασχοληθώ αποκλειστικά με το γραφείο μου και τη δουλειά μου, για το αποτέλεσμά της οποίας – το ξέρετε όλοι- έχω κοπιάσει πάρα πολύ. Αν δεν το κάνω αυτό τώρα, θα πρέπει να διαλέξω και δεν μου αρέσουν τα διλήμματα.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για όλη αυτή την πορεία, σας ευχαριστώ που δύο φορές (2014 και 2019) με τιμήσατε με την ψήφο σας, εκλέγοντάς με πρώτη μεταξύ των δημοτικών συμβούλων όλων των συνδυασμών. Ευχαριστώ ακόμη κι αυτούς που με αμφισβήτησαν ως προς τα κίνητρά μου, που με πίκραναν ή με συκοφάντησαν… με έκαναν έτσι πιο δυνατή.

Θα συνεχίσω ως δημοτική σύμβουλος μέχρι το τέλος αυτής της θητείας και μετά, θα παρακολουθώ έστω και από απόσταση, τα δημοτικά της Νεμέας, η οποία κατά την ταπεινή μου γνώμη αξίζει πολύ περισσότερα απ’ ότι έχει πάρει μέχρι σήμερα από τους ασχολούμενους με τα κοινά. Είναι αδικημένη η Νεμέα, οι νέοι της που θέλουν να μείνουν εδώ αλλά δεν έχουν κίνητρα, οι αγρότες της, οι γυναίκες της, το προϊόν της… Εύχομαι ν’ αλλάξουν όλα αυτά, όποια κι αν είναι η επόμενη Δημοτική Αρχή.
Όσο για εμάς… είμαι σίγουρη ότι στο μέλλον οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούνε…»