Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

To Επιμελητήριο Κορινθίας στην Πελοπόννησος Expo 2022

Εννιά Κορινθιακές επιχειρήσεις, συμμετέχουν φέτος στην «Πελοπόννησος Expo» 2022, που ξεκίνησε χθες Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθεί έως την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022.

Η έκθεση πραγματοποιείται φέτος στην Αργολίδα, στο εργοστάσιο «Φραγκίστα» που βρίσκεται στην περιοχή Δαλαμανάρα, του Δήμου Άργους – Μυκηνών. Την διοργανώνουν τα Επιμελητήρια της Πελοποννήσου και μεταξύ αυτών το Επιμελητήριο Κορινθίας.



 

Η «Πελοπόννησος ΕΧΡΟ», η μεγαλύτερη περιφερειακή έκθεση της Πελοποννήσου, μετρά ήδη 6 χρόνια επιτυχημένης και αποτελεσματικής παρουσίας στον επιχειρηματικό κόσμο, μιας και έχει καθιερωθεί ως η σημαντικότερη έκθεση της Πελοποννήσου που προβάλλει την εξωστρέφεια, την καινοτομία και την επιχειρηματική ανάπτυξη των επιχειρήσεων.

Οι Κορινθιακές επιχειρήσεις που συμμετέχουν με το περίπτερο του Επιμελητηρίου Κορινθίας είναι το Μεσογειακό Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας στο Λουτράκι, τα οπτικοακουστικά Γουγάς στην Κόρινθο, το CHEMA laboratories, το ΝΕΚ printedcups, η KARMA beer, το Κτήμα Μανωλάκη, το LENAS GOURMET, το οξύμελι KRASIS και το KrelectronicsMachinery. Θα τις βρείτε στα Περίπτερα 83 & 86.

Η Πελοπόννησος Expo 2022 θα λειτουργήσει καθημερινές 4:00 μ.μ. – 10:00 μ.μ. και το Σαββατοκύριακο 10:30 π.μ. – 10:00 μ.μ.