Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ανδρουλάκης από το Άργος: Ο Μητσοτάκης κάνει τον τροχονόμο ισχυρών οικονομικών συμφερόντων -VIDEO

Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση και στην αξιωματική αντιπολίτευση άσκησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, κατά την ομιλία του σε κομματική εκδήλωση στο Εργατικό Κέντρο του Άργους, το απόγευμα του Σαββάτου 19 Νοεμβρίου.

Στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Αργολίδας, παρευρέθηκε ο βουλευτής Αργολίδας Ανδρέας Πουλάς, η Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Αργολίδας Αγγελική Καραθανάση, στελέχη και πολλοί φίλοι του κινήματος στην Αργολίδα.



 

Ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε μεταξύ άλλων ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας απέναντι στα μεγάλα ζητήματα που ταλανίζουν την ελληνική κοινωνία, “προκαλεί φόβο και ξέρει μόνο ένα πράγμα το πελατειακό κράτος.

Απεδείχθη λοιπόν περίτρανα και μέσα από τα σκάνδαλα, τα οικονομικά των τελευταίων ετών διαστήματος, αλλά και μέσα από τη διαχείριση του δημοσίου πλούτου και μέσα από το σκάνδαλο των υποκλοπών ότι το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη είναι ένα περιτύλιγμα μιας πελατειακής μηχανιστικής εξουσίας και τίποτα περισσότερο. Αυτό ήταν το κράτος, το συγκεντρωτικό κράτος που δημιούργησε το Μέγαρο Μαξίμου.

Επίσης, ανέφερε ότι «ο κ. Μητσοτάκης κάνει τον τροχονόμο ισχυρών οικονομικών συμφερόντων γιατί δεν υπάρχει φορολόγηση των υπερκερδών των τραπεζών ώστε να καταλάβουν ότι η ρευστότητα που πήραν από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα περίπου 50 δισεκατομμυρίων δεν μπορεί να είναι παρκαρισμένη στις τράπεζες, αλλά πρέπει να πέσει στην ελληνική αγορά για να σταθούν όρθιες οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις”.

argolikeseidhseis.gr