Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έξωση Ιωάννας Κολοβού: Πλήθος κόσμου έξω από το σπίτι της δημοσιογράφου

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στα Ιλίσια για να εκφράσει τη στήριξη και την αλληλεγγύη στη δημοσιογράφο Ιωάννα Κολοβού που έχασε το σπίτι της.

Συγκέντρωση και πορεία αλληλεγγύης στο πρόσωπο της δημοσιογράφου Ιωάννης Κολοβού, που της έγινε έξωση από το σπίτι της (πρώτη κατοικία), έλαβε χώρα στα Ιλίσια, έξω από την κατοικία της δύσμοιρης γυναίκας.



 

Η Ιωάννα Κολοβού έχασε το σπίτι της σε πλειστηριασμό για 15.000 ευρώ, με τους αστυνομικούς μάλιστα να της σπάνε την πόρτα, ενώ όπως κατήγγειλε η ίδια, την χτύπησαν δυνατά και στο χέρι. Η ΕΛ.ΑΣ διέψευσε τις καταγγελίες της συνταξιούχου δημοσιογράφου.

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στα Ιλίσια για να εκφράσει τη στήριξη και την αλληλεγγύη στη δημοσιογράφο, με την ίδια να τους απευθύνει δύο λόγια ευχαριστιών.

“Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα. Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας, πάντα θα είναι το όπλο μας. Όλες αυτές τις μέρες που περίμενα στο σπίτι τον κλητήρα, δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο τηλεφωνήματα δέχτηκα. Άνθρωποι έκλαιγαν και μου έλεγαν θα αυτοκτονήσω επειδή δεν είχαν διέξοδο.

Δεν είναι δυνατόν σε ένα κράτος δικαίου, σε μια δημοκρατία, να γίνονται τέτοια πράγματα. Άνθρωποι 65 χρονών να λένε πως θα αυτοκτονήσουν. Φίλοι μου σας ευχαριστώ πάρα πολύ, κι εγώ μαζί σας θα είμαι, σε κάθε πρόβλημα” κατέληξε βουρκώνοντας.

“Η τράπεζα το πλειστηρίασε και το έδωσε σε φίλους, γιατί 20 μέτρα από εδώ ετοιμάζεται σταθμός του μετρό. Το πήρε ο κύριος”, είπε η κ. Κολοβού στο Open περισσότερα