Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 47χρονος από το Ψάρι

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, αφέθηκε ο 47χρονος από το Ψάρι Κορινθίας, που κατηγορείται για τον βιασμό επί τρία χρόνια της 19χρονης (σήμερα) κόρης του. Ο 47χρονος απολογήθηκε για περισσότερο από 4 ώρες σε ανακριτή και εισαγγελέα, πριν αφεθεί ελεύθερος.



 

Υπενθυμίζεται ότι η 19χρονη, η οποία σπουδάζει στην πόλη του Αγρινίου, πήγε πριν από λίγες ημέρες στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου και κατήγγειλε ότι ο πατέρας την βιάζει τα τελευταία 2-3 χρόνια, ενώ καθόλο αυτό το χρονικό διάστημα την έχει κακοποιήσει σεξουαλικά δεκάδες φορές. Μάλιστα, σύμφωνα με την μαρτυρία της κοπέλας, την εκβίαζε απειλώντας ότι δεν θα την αφήσει να συνεχίσει τις σπουδές της αν δεν επέστρεφε κάθε τόσο στο σπίτι της στο Ψάρι για να δέχεται τις σεξουαλικές του επιθέσεις.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η 19χρονη, μιλώντας στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου αλλά και στην ψυχολόγο, άφησε υπόνοιες για περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης και κάποιων από τα άλλα τέσσερα παιδιά της οικογένειας.