Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΕΟΣ Κορίνθου: Εξόρμηση Φαρμακάς – ΑΒύζες

11-12-2022

Η παγκόσμια ημέρα βουνού μας βρίσκει στον Φαρμακά, και στην κορυφή ΑΒύζες υψμ 1615.
Ξεκινώντας από την Αλέα (Άγιο Νικόλαο) περπατάμε σε ανηφορικό μονοπάτι, ανάμεσα σε Έλατα γύρω στα 800 υψμ διασχίζοντας τον Φαρμακά περνάμε πάνω από την κατασκήνωση, και στο τέλος κατηφορίζουμε προς το Γυμνό. 

Η θέα φοβερή που απολαμβάνουμε προς Ζήρεια, Ολύγιρτο, Σκίαθι, Τραχύ, Λύρκειο, κι άλλες κορυφές της Πελοποννήσου, καθώς και τους μικρούς κάμπους ανάμεσα τους.
Στο τέλος της διαδρομής θα καταλήξουμε στο οινοποιείο Όψιμος στο χωριό γυμνό όπου θα ακολουθήσει γευσιγνωσία περιήγηση στο χώρο του οινοποιείου φαγητό (πλήρες γεύμα) κρασί άφθονο
με κόστος 15 € το άτομο

Ω.Π. :6-7 ΥΨ.Δ.:800μ Β.Δ.: B
Αναχώρηση στις 07:00 από τα Περιβολάκια.
Κοστολόγιο εξόρμησης. 10 €
Πληροφορίες-δηλώσεις συμμετοχής στους αρχηγούς και στο τηλ. του Συλλόγου 2741 029970, Τετάρτη και Παρασκευή ώρες 20:00 έως 22:00.
Καραγεώργος Χριστόφορος 6948002379
Καραχοτζίτης Νίκος 6974407756


• Για ακυρώσεις μετά το βράδυ της Παρασκευής, γίνεται επιβάρυνση όλου του ποσού.
•Εξοπλισμός: Σακίδιο, μποτάκια, μπατόν, ισοθερμικό – αντιϊδρωτικό μπλουζάκι, fleece, μπουφάν (αντιανεμικό –αδιάβροχο – διαπνέον), αντηλιακό, καπέλο, γυαλιά ηλίου, φακός με εφεδρικές μπαταρίες, σφυρίχτρα, ατομικό φαρμακείο, μαχαίρι, αναπτήρας, ξηρά τροφή –φαγητό (σνακ, π.χ. μπάρες, παστέλια), νερό για μια μέρα.
•Στο πρόγραμμα του συλλόγου μας συμμετέχουν ελεύθερα όλοι οι ενδιαφερόμενοι, ανεξάρτητα αν είναι ή όχι μέλη του ή μέλη άλλων ορειβατικών συλλόγων.
•Σε περίπτωση όμως που δεν είσαι μέλος μπορείς να συμμετέχεις μία φορά σε δραστηριότητα – ανάβαση του συλλόγου και στην συνέχεια να γίνεις μέλος. Για να γίνεις μέλος συμπληρώνεις την έντυπη αίτηση εγγραφής μέλους με κόστος (εγγραφής) 10 € (εφάπαξ) και 10 € για τη συνδρομή της χρονιάς.
•Νέοι και νέες ηλικίας έως 30 ετών εγγράφονται δωρεάν και δεν καταβάλουν συνδρομή για το πρώτο έτος.
•Το πρόγραμμα της διαδρομής μπορεί να τροποποιηθεί αναλόγως των συνθηκών (καιρός, δυσκολία διαδρομής, δυνατότητες συμμετεχόντων κλπ.) με ευθύνη των αρχηγών.
•Ενημερώνετε τον/την αρχηγό της εξόρμησης για τυχόν προβλήματα υγείας.
•Όποιο άτομο συμμετέχει, γνωρίζει τις απαιτήσεις και την επικινδυνότητα της δραστηριότητας στην οποία συμμετέχει και αναλαμβάνει ατομικά την ευθύνη της συμμετοχής του όπως άλλωστε προβλέπεται από την διακήρυξη του Τυρόλου 8η Σεπτεμβρίου 2003 Παράρτημα 1 – Άρθρο 1 – Περί Ατομικής Ευθύνης, αποδεχόμενος τους κινδύνους που ενέχει η δραστηριότητα.
•Όσα άτομα συμμετέχουν στις εξορμήσεις, βγάζοντας ομαδικές φωτογραφίες, αποδέχονται και την ανάρτηση στο διαδίκτυο (εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης).