Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βιασμό από συνομήλικό της κατήγγειλε μια 13χρονη μαθήτρια στην Κρήτη -VIDEO

Το βιασμό της κατήγγειλε μια 13χρονη μαθήτρια Γυμνασίου στο Λασίθι από συνομήλικό της την περασμένη Παρασκευή. Οι αρχές συνέλαβαν τον 13χρονο και τη μητέρα του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το 13χρονο κορίτσι φέρεται να υποστήριξε πως μετά το σχόλασμα του σχολείου, ο 13χρονος της ζήτησε να βρεθούν σε κάποιο κτίριο, το οποίο είναι υπό ανέγερση κοντά στο σχολείο του, σε μια οικοδομή στον πρώτο όροφο. Τα παιδιά, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι συμμαθητές και φοιτούν στο ίδιο γυμνάσιο.



 

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 13χρονος, λίγο πριν τις 13:00, εκμεταλλευόμενος ότι το σημείο είναι απόμακρο, κατάφερε να την ακινητοποιήσει με τη χρήση σωματικής βίας και -όπως καταγγέλλει 13χρονη- στη συνέχεια τη βίασε.

Αμέσως μετά την καταγγελία του βιασμού της, οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του 13χρονου αλλά και της 39χρονης μητέρας του με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου, ενώ έχει δοθεί, έχει παραγγελθεί και ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη της ανήλικης. Την υπόθεση έχει αναλάβει το αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

ertnews.gr