Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Δικηγορικός Σύλλογος Κορίνθου: Διαμαρτυρία για την αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών

Σήμερα το μεσημέρι Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 13:00, έξω απ’ το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, στην Αθήνα

Διαμαρτυρία θα πραγματοποιήσουν οι διοικήσεις των δικηγορικών συλλόγων της χώρας σήμερα το μεσημέρι Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 13:00, έξω απ’ το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, στην Αθήνα. Σύμφωνα με τον Δικηγορικό Σύλλογο Κορίνθου, αιτία της κινητοποίησης είναι η αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών των δικηγόρων, που προωθείται με την έναρξη του νέου έτους.



 

Όπως αναφέρει ο Σταύρος Ζορμπαλάς στο ertnews.gr, o δικηγορικός σύλλογος της Κορίνθου, είναι κάθετα αντίθετος σε μία τέτοια προοπτική, ενώ η ολομέλεια των δικηγορικών συλλόγων της χώρας, ως ένδειξη διαμαρτυρίας, αποφάσισε την συγκέντρωση υπογραφών, μέσω της σελίδας της Ολομέλειας.

Ο δικηγορικός σύλλογος της Κορίνθου, καλεί τους δικηγόρους, να συμμετέχουν, μαζικά στην έκφραση της αντίθεσης, πάνω στο θέμα των ασφαλιστικών εισφορών και αναφέρει, ότι, θα στείλει και σχετικές επιστολές διαμαρτυρίας, στον Υπουργό της Δικαιοσύνης, στους βουλευτές της Κορινθίας, αλλά και στους εκπροσώπους των πολιτικών κομμάτων.