Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άδωνις Γεωργιάδης: Κουβάλησε τελάρα με λαχανικά στου Ρέντη

Ο Άδωνις Γεωργιάδης πήγε στη Λαχαναγορά στου Ρέντη για να επιβραβεύσει κάποιους από τους μαγαζάτορες, οι οποίοι αποφάσισαν να κάνουν το δικό τους «καλάθι του νοικοκυριού», αλλά και για να λάβει τουλάχιστον 40 τόνους τροφίμων, που θα δοθούν σε ενορίες και κοινωνικά παντοπωλεία λόγω των γιορτών

Τελάρα με λαχανικά κουβάλησε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, στην Κεντρική Λαχαναγορά Αθηνών στου Ρέντη. 

Ο υπουργός Ανάπτυξης επισκέφθηκε τη Λαχαναγορά στου Ρέντη για να επιβραβεύσει κάποιους από τους μαγαζάτορες, οι οποίοι αποφάσισαν να κάνουν το δικό τους «καλάθι του νοικοκυριού», αλλά και για να λάβει τουλάχιστον 40 τόνους τροφίμων, που θα δοθούν σε ενορίες και κοινωνικά παντοπωλεία λόγω των γιορτών.

Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός του πρακτορείου Ευρωκίνηση τον απαθανάτισε να κουβαλά ακόμη και τελάρα, με τον ίδιο, βέβαια, να τονίζει σε δηλώσεις του: «Ήρθαμε σήμερα εδώ στην Κεντρική Λαχαναγορά Αθηνών στον Ρέντη γιατί με πρωτοβουλία των ανθρώπων της Κεντρικής Λαχαναγοράς συγκεντρώθηκαν 40 τόνοι φρέσκα τρόφιμα. Ήδη τώρα που μιλάμε φορτώνονται σε φορτηγά για να μοιραστούν σε μητροπόλεις της νότιας Αθήνας, του Πειραιά και της βόρειας Αθήνας, σε κοινωνικά παντοπωλεία και γενικά σε χώρους όπου άνθρωποι που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να γεμίσουν το γιορτινό τους τραπέζι θα βρουν μία μικρή ανακούφιση μέσα σε αυτές τις εορτές.

Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον κ. Καββαδία, τον κ. Αποστολάκο, τα μέλη της Κεντρικής Λαχαναγοράς και τους εργαζόμενους, διότι όλοι τους συνέβαλαν να μαζευτεί αυτή η πολύ μεγάλη ποσότητα τροφίμων και να δώσουμε λίγη χαρά στους συμπολίτες μας εν μέσω εορτών. Να ευχαριστήσω επίσης τους βουλευτές της ΝΔ, κ. Γιάννη Τραγάκη και κ. Δημήτρη Μαρκόπουλο που ήταν μαζί μου σε αυτή την προσπάθεια για να κάνουμε κάτι τόσο σημαντικό τις άγιες αυτές μέρες».

newsbomb.gr