Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Σε κάθε σπίτι λαϊκό Πάτσης να μην πατήσει»- Τα κάλαντα του λαού στο Υπ. Οικονομικών -VIDEO

Εργαζόμενοι λένε τα κάλαντα έξω από το Υπουργείο, στηλιτεύοντας την δραματική πραγματικότητα με την οποία βρίσκεται αντιμέτωπος ο λαός.

Συμβολική παρέμβαση στο υπ. Οικονομικών πραγματοποίησε το ΠΑΜΕ. Εκπρόσωποι σωματείων από όλους τους κλάδους, από χώρους δουλειάς του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα, από συνταξιουχικές οργανώσεις, από φοιτητικούς συλλόγους δίνουν το «παρών» αυτή τη στιγμή με αγωνιστική παρέμβαση στο υπουργείο οικονομικών στο κέντρο της Αθήνας.



Εργαζόμενοι λένε τα κάλαντα έξω από το Υπουργείο, στηλιτεύοντας την δραματική πραγματικότητα με την οποία βρίσκεται αντιμέτωπος ο λαός που βλέπει κρατικά όργανα να σκοτώνουν για 20 ευρώ, πολιτικούς με λεφτά βουτηγμένα στο αίμα εργατών, ενώ η ακρίβεια φτάνει στα ύψη.

Οι εργαζόμενοι στέλνουν μήνυμα ξεσηκωμού για το σημερινό μεγάλο συλλαλητήριο στις 12.30 μ.μ. στο Σύνταγμα.

Απευθύνουν κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στο σημερινό συλλαλητήριο στις 12.30 μ.μ. στο Σύνταγμα τονίζοντας «Όχι στην ακρίβεια και την ανεργία, την κρίση να πληρώσει η πλουτοκρατία».

«Πριν τελειώσει ο μήνας τελειώνει ο μισθός, αυξήσεις τώρα δεν γίνεται αλλιώς» και «Λαέ που σε τσακίζουν άλλαξε πορεία, να σπάσει ο τσαμπουκάς σε κάθε εργοδοσία» τα συνθήματα που φωνάζουν.

Πηγή: rosa.gr