Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πύργος: 72χρονος γέμισε το καλάθι του… νοικοκυριού και έφυγε χωρίς να πληρώσει

Δεν ήταν η πρώτη φορά που το έκανε αυτό, όμως οι υπεύθυνοι υποψιασμένοι από προηγούμενες περιπτώσεις τον παρακολούθησαν και τον ακινητοποίησαν όταν προσπάθησε να φύγει.

Ο λόγος για έναν 72χρονο άντρα, που είχε μπει – σύμφωνα με την Αστυνομία – και άλλες φορές σε γνωστό σούπερ μάρκετ του Πύργου και παρότι είχε γίνει αντιληπτός είχε καταφέρει να ξεφύγει με το καρότσι του πάντα γεμάτο.



 

Αυτή τη φορά το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης ο ηλικιωμένος εισήλθε στο σούπερ μάρκετ και αμέσως τα βλέμματα των υπευθύνων έπεσαν πάνω του.

Πήρε ένα καρότσι και άρχισε να κινείται στους διαδρόμους με τα προϊόντα και σιγά – σιγά να το γεμίζει.

Φτάνοντας στο ταμείο, δεν σταμάτησε αλλά προσπέρασε προς την έξοδο. Οι υπάλληλοι έσπευσαν όμως και τον ακινητοποίησαν.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. “… συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στον Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι αφαίρεσε από κατάστημα υπεραγοράς, προϊόντα συνολικής αξίας 347 ευρώ.

Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου προέκυψε ότι ο συλληφθείς πριν από δυο ημέρες, καθώς και το Μάιο του 2021 διέπραξε ακόμα δυο κλοπές στο ίδιο κατάστημα, κατά τις οποίες αφαίρεσε προϊόντα, συνολικής αξίας 500 ευρώ”…

flamis.gr