Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου επισκέφθηκε το “Ευθύμειο” Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης

Τις εγκαταστάσεις του “Ευθύμειου” Κέντρου Αποθεραπείας και Αποκατάστασης παιδιών μεα, στην Κόρινθο, επισκέφθηκε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, χθες Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου.

Ο περιφερειάρχης, στον οποίον τα παιδιά έψαλαν τα κάλαντα, αντήλλαξε ευχές και δώρα -κατά βάση σχολικά είδη-, ενώ στη συνέχεια συναντήθηκε με τους εργαζόμενους στο εν λόγω Κέντρο -το οποίο αυτή τη στιγμή εξυπηρετεί 40 παιδιά. 

Στη συνάντηση του Π. Νίκα με τους εργαζόμενους συζητήθηκαν ζητήματα σχετικά με την λειτουργία του “Ευθύμειου” Κέντρου και τρόποι επίλυσης τους, ενώ από την πλευρά του ο περιφερειάρχης δήλωσε ότι η Περιφέρεια θα συνδράμει στο πλαίσιο των δυνατοτήτων που της δίνει ο νόμος την προσπάθεια που γίνεται σε αυτό.

Τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα συνόδευσαν στην πιο πάνω επίσκεψη, οι αντιπεριφερειάρχες Κορινθίας Αθηνά Κόρκα, Ανάπτυξης και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Χάρης Βυτινιώτης και Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Τάσος Γκιολής, καθώς και ο πρόεδρος της Ενεργειακής Κοινότητας της Περιφέρειας Πελοποννήσου Γιώργος Οικονόμου.