Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εν αναμονή νέου σκανδάλου στη ΝΔ! – Α.Πορτοσάλτε: «Φέρτε πίσω τους παλιούς βουλευτές – Οι νέοι δεν ξέρουν να κρύβονται»

Στο Μαξίμου δεν προλαβαίνουν να «μαζεύουν» τα «ασυμμάζευτα»

Η Νέα Δημοκρατία κλονίζεται από τα οικονομικά σκάνδαλα στα οποία εμπλέκονται βουλευτές της και όπως φαίνεται θα υπάρξει και συνέχεια με ένα νέο σκάνδαλο στο οποίο εμπλέκεται βουλευτής του κόμματος, γένους θηλυκού, από τη βόρεια Ελλάδα και έχει και αυτή εταιρεία η οποία έχει κύκλο εργασιών με το Δημόσιο.



 

Μάλιστα ο πλέον φιλοκυβερνητικός δημοσιογράφος, ο Α.Πορτοσάλτε σήμερα απηύδησε και είπε «Αν αυτή είναι η νέα γενιά πολιτικών τότε να φέρουμε πίσω τους παλιούς βουλευτές που ήξεραν να κρύβονται!».

Στο Μαξίμου δεν προλαβαίνουν να «μαζεύουν» τα «ασυμμάζευτα» και ένα νέο σκάνδαλο στην παρούσα φάση θα αποτελούσε την «χαριστική βολή».

Η πληροφορία διακινούνταν από τις πρωινές ώρες και έχει ήδη δημοσιευτεί από το pronews.gr.

Tώρα όμως τα πλέον φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ «φωτογραφίζουν» το στέλεχος της ΚΟ της ΝΔ κάτι που σημαίνει πως αναμένονται εξελίξεις.

Φαίνεται πως στον ΣΥΡΙΖΑ, όπου έχουν συστήσει ειδική ομάδα για την διερεύνηση κυβερνητικών σκανδάλων υπό τον Π. Πολάκη, είναι αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν στη ΝΔ να αλλάξουν την πολιτική ατζέντα και να πάνε στις εκλογές με την κυβέρνηση να βρίσκεται υπό συνεχές καθεστώς απολογίας.

Σήμερα ο Α. Πορτοσάλτε ανέφερε την στήλη «Μικροπολιτικός», της εφημερίδας «Τα Νέα» όπου δημοσιεύεται ότι στην Νέα Δημοκρατία ερευνούν μία βουλευτή του κόμματος, στη βόρεια Ελλάδα, η οποία επίσης φέρεται να είχε συνάψεις συμβάσεις με το Δημόσιο!

«Στους κόλπους της ΚΟ της ΝΔ ερευνούν εξονυχιστικά και την περίπτωση τρίτου βουλευτή που φέρεται να είχε συνάψεις συμβάσεις με το Δημόσιο. Και ουδείς αποκλείει εξελίξεις και σε αυτό το μέτωπο – που είναι αυτονόητο ότι τρέφει την αντιπολίτευση. Για να μειώσω τον βαθμό δυσκολίας του κουίζ, αποκαλύπτω ότι πρόκειται για μέλος της γαλάζιας ΚΟ γένους θηλυκού, από τη βόρεια Ελλάδα», αναφέρεται χαρακτηριστικά στη στήλη.

 

pronews.gr