Τρίτη, 25 Ιουνίου, 2024
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΕΟΣ Κορίνθου: Ορειβατική εξόρμηση στην μικρή Ζήρεια

15-1-2023

Λόγω της πρόσφατης χιονόπτωσης στα βουνά μας, αποφασίσαμε, και Ορειβατική εξόρμηση στην μικρή Ζήρεια, ώστε να απολαύσουν τα μέλη μας τη χαρά του χιονιού στην κορυφή Ντουσιά.
Η Εξόρμηση θα γίνει με αφετηρία τα ισιώματα, και στην συνέχεια από το Πηγάδι Μούτσιου μέσω του κλασικού μονοπατιού θα γίνει ανάβαση προς την κορυφή. 

Συνιστάται η χρήση Κραμπόν, Πιολέ.
Ω.Π.:6-7 B.Δ.: Β+ XΛM.: 8 ΥΨ.Δ.:950μ

Αναχώρηση από τα Περιβολάκια στις 08:00
Κοστολόγιο εξόρμησης 10 €
Αρχηγοί εξόρμησης
Μενούνος Περικλης 6973986683
Κουνελάκης Γιάννης 6984454116
Μήτσου Ειρήνη 6945103120
Γραφείο Συλλόγου 27410-29970

Το πρόγραμμα ενδέχεται να τροποποιηθεί ανάλογα με τις απρόβλεπτες πολλές φορές καιρικές συνθήκες.
•Εξοπλισμός: Σακίδιο, μποτάκια, Σκούφος, γάντια, γκέτες, μπατόν, ισοθερμικό – αντιϊδρωτικό μπλουζάκι, fleece, μπουφάν (αντιανεμικό –αδιάβροχο – διαπνέον), αντηλιακό, καπέλο, γυαλιά ηλίου, φακός με εφεδρικές μπαταρίες, σφυρίχτρα, ατομικό φαρμακείο, μαχαίρι, αναπτήρας, ξηρά τροφή –φαγητό (σνακ, π.χ. μπάρες, παστέλια), νερό για μια μέρα.
•Στο πρόγραμμα του συλλόγου μας συμμετέχουν ελεύθερα όλοι οι ενδιαφερόμενοι, ανεξάρτητα αν είναι ή όχι μέλη του ή μέλη άλλων ορειβατικών συλλόγων.
•Σε περίπτωση όμως που δεν είσαι μέλος μπορείς να συμμετέχεις μία φορά σε δραστηριότητα – ανάβαση του συλλόγου και στην συνέχεια να γίνεις μέλος. Για να γίνεις μέλος συμπληρώνεις την έντυπη αίτηση εγγραφής μέλους με κόστος (εγγραφής) 10 € (εφάπαξ) και 10 € για τη συνδρομή της χρονιάς.
•Νέοι και νέες ηλικίας έως 30 ετών εγγράφονται δωρεάν και δεν καταβάλουν συνδρομή για το πρώτο έτος.


•Το πρόγραμμα της διαδρομής μπορεί να τροποποιηθεί αναλόγως των συνθηκών (καιρός, δυσκολία διαδρομής, δυνατότητες συμμετεχόντων κλπ.) με ευθύνη των αρχηγών.
•Ενημερώνετε τον/την αρχηγό της εξόρμησης για τυχόν προβλήματα υγείας.
•Όποιο άτομο συμμετέχει, γνωρίζει τις απαιτήσεις και την επικινδυνότητα της δραστηριότητας στην οποία συμμετέχει και αναλαμβάνει ατομικά την ευθύνη της συμμετοχής του όπως άλλωστε προβλέπεται από την διακήρυξη του Τυρόλου 8η Σεπτεμβρίου 2003 Παράρτημα 1 – Άρθρο 1 – Περί Ατομικής Ευθύνης, αποδεχόμενος τους κινδύνους που ενέχει η δραστηριότητα.
•Όσα άτομα συμμετέχουν στις εξορμήσεις, βγάζοντας ομαδικές φωτογραφίες, αποδέχονται και την ανάρτηση στο διαδίκτυο (εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης).