Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Κορινθία: Τα 6 φαβορί για τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ

Ενα δύσκολο παζλ «ανακαλύπτει» στα χέρια της η Χαριλάου Τρικούπη και ειδικά τα στελέχη που έχουν αναλάβει να συγκροτήσουν τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ σε κάθε εκλογική περιφέρεια. Στόχος του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ (έχει δώσει σχετικές οδηγίες στον Ανδρέα Σπυρόπουλο) είναι, εκτός από τη διαχείριση αποχώρησης-απόρριψης υποψηφίων, να ενισχυθούν τα ψηφοδέλτια στην Αττική, όπου το ΠΑΣΟΚ διατηρεί μονοψήφια ποσοστά στα γκάλοπ.



 

Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες, θα κάνει επαφές αυτή την εβδομάδα με πιθανούς υποψηφίους, όπως αναφέρει το protothema.gr. Στη μάχη -ίσως μέσω του Επικρατείας- μπαίνουν ο γραμματέας, ο Δημήτρης Μάντζος, ο Παναγιώτης Δουδωνής και άλλοι του στενού πυρήνα. Για το Επικρατείας συζητείται, μεταξύ άλλων, η υποψηφιότητα του συνταγματολόγου Νίκου Αλιβιζάτου. Ο Νίκος Ανδρουλάκης θα κατέβει στην Αττική (το πιθανότερο στα Νότια), στο Ηράκλειο Κρήτης και σε μία ακόμη περιφέρεια (ίσως στη Θράκη).

Κορινθία: Ο Βαγγέλης Ανδριανάκος, ο Δημήτρης Αγγελόπουλος, η Κατερίνα Φαρμάκη (πρώην βουλευτής), η Κατερίνα Ταγαρά (δικηγόρος από τη νέα γενιά), ο Αγγελος Παπαγγελόπουλος, ο Χρήστος Γκιλίτσης είναι μεταξύ άλλων στη λίστα της Επιτροπής Ψηφοδελτίων.

loutraki365.gr