Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΕΟΣ Κορίνθου: Διπλή εξόρμηση: Ορειβατική- Πεζοπορική Μεγάλη Ζήρεια

12-02-2023

Ο Σύλλογός μας διοργανώνει διπλή εξόρμηση στην περιοχή της Μεγάλης Ζήρειας Κορινθίας.
Ορειβατική πορεία: Μέσω του οροπεδίου & του καταφυγίου μας για την κορυφή της Μεγάλης Ζήρειας (2376μ.), επιστροφή από τα ίδια.
Ω.Π.: 7 Β.Δ .: Γ- ΥΨ.Δ .:880μ.
Πεζοπορική πορεία: Ανάβαση στην κορυφή Περδικούλα(1692μ.)-Λίμνη Δασίου-Χιονοδρομικό κέντρο Ζήρειας. Αν είμαστε τυχεροί θα περπατήσουμε πάνω στην παγωμένη λίμνη Δασίου. 

Ω.Π.:5 Β.Δ .:Α+ ΥΨ.Δ.: 480μ.
Μετά τις δύο πορείες θα φάμε σε ταβέρνα των Τρικάλων.

Αναχώρηση στις 07:00 από τα Περιβολάκια
Κοστολόγιο εξόρμησης 15€
Αρχηγοί εξόρμησης
Καραχοντζίτης Νίκος 6974407756
Μενούνος Περικλής 6973986683
Τηλ Συλλόγου 27410-29970


• Για ακυρώσεις μετά το βράδυ της Παρασκευής, γίνεται επιβάρυνση όλου του ποσού.
•Εξοπλισμός: Σακίδιο, μποτάκια, Σκούφος, γάντια, γκέτες, μπατόν, ισοθερμικό – αντιϊδρωτικό μπλουζάκι, fleece, μπουφάν (αντιανεμικό –αδιάβροχο – διαπνέον), αντηλιακό, καπέλο, γυαλιά ηλίου, φακός με εφεδρικές μπαταρίες, σφυρίχτρα, ατομικό φαρμακείο, μαχαίρι, αναπτήρας, ξηρά τροφή –φαγητό (σνακ, π.χ. μπάρες, παστέλια), νερό για μια μέρα.
Κραμπόν, πιολέ απαραίτητα για την Ορειβατική ομάδα, όσοι δεν έχουν μπορούν να προμηθευτούν από τα γραφεία του Συλλόγου.
•Στο πρόγραμμα του συλλόγου μας συμμετέχουν ελεύθερα όλοι οι ενδιαφερόμενοι, ανεξάρτητα αν είναι ή όχι μέλη του ή μέλη άλλων ορειβατικών συλλόγων.


•Σε περίπτωση όμως που δεν είσαι μέλος μπορείς να συμμετέχεις μία φορά σε δραστηριότητα – ανάβαση του συλλόγου και στην συνέχεια να γίνεις μέλος. Για να γίνεις μέλος συμπληρώνεις την έντυπη αίτηση εγγραφής μέλους με κόστος (εγγραφής) 10 € (εφάπαξ) και 10 € για τη συνδρομή της χρονιάς.
•Νέοι και νέες ηλικίας έως 30 ετών εγγράφονται δωρεάν και δεν καταβάλουν συνδρομή για το πρώτο έτος.
•Το πρόγραμμα της διαδρομής μπορεί να τροποποιηθεί αναλόγως των συνθηκών (καιρός, δυσκολία διαδρομής, δυνατότητες συμμετεχόντων κλπ.) με ευθύνη των αρχηγών.
•Ενημερώνετε τον/την αρχηγό της εξόρμησης για τυχόν προβλήματα υγείας.
•Όποιο άτομο συμμετέχει, γνωρίζει τις απαιτήσεις και την επικινδυνότητα της δραστηριότητας στην οποία συμμετέχει και αναλαμβάνει ατομικά την ευθύνη της συμμετοχής του όπως άλλωστε προβλέπεται από την διακήρυξη του Τυρόλου 8η Σεπτεμβρίου 2003 Παράρτημα 1 – Άρθρο 1 – Περί Ατομικής Ευθύνης, αποδεχόμενος τους κινδύνους που ενέχει η δραστηριότητα.
•Όσα άτομα συμμετέχουν στις εξορμήσεις, βγάζοντας ομαδικές φωτογραφίες, αποδέχονται και την ανάρτηση στο διαδίκτυο (εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης).