Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σαρδάμ Μητσοτάκη: Θέλουμε Πρωθυπουργό Τσίπρα σε κυβέρνηση ΝΔ; -VIDEO

Σε σύγχυση μάλλον βρέθηκε ο Πρωθυπουργός, στη διάρκεια ομιλίας που πραγματοποίησε στη Βουλή νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης για να εξαγγείλει ειδικό μισθολόγιο για τους στρατιωτικούς το 2024!

Ο πρωθυπουργός αφού μοίρασε υποσχέσεις αμέσως μετά έσπευσε να χρήσει …πρωθυπουργό τον Τσίπρα σε μια κυβέρνηση της ΝΔ!! Το απίστευτο σαρδάμ του κ. Μητσοτάκη προκάλεσε θυμηδία στην αίθουσα.
 

Συγκεκριμένα προσπαθώντας να δώσει τις επιλογές που θα έχουν οι πολίτες στις επόμενες εκλογές, εκστόμισε το απίστευτο: «Θέλουμε Πρωθυπουργό Τσίπρα σε κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, η πρωθυπουργό Μητσοτάκη σε κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας»;

Το σαρδάμ του Μητσοτάκη έκλεψε την παράσταση στην Ολομέλεια της Βουλής και έφερε σε μεγάλη αμηχανία τον πρωθυπουργό. Το σαρδάμ έφερε αρχικά σύγχυση και στη συνέχεια εκνευρισμό στον πρωθυπουργό.

Εξάλλου λίγο νωρίτερα ο κ. Μητσοτάκης είχε πει ότι «η κυβέρνηση κλείνει τον πολιτικό της κύκλο» και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ του φώναξε «αμήν». «Το αμήν θα το κρίνουν οι Έλληνες πολίτες. Θα το κρίνουν και θα συγκρίνουν μία τετραετία δική μας και μία τετραετία δική σας. Γι’ αυτό αφήστε τις ειρωνείες», απάντησε εκνευρισμένος ο πρωθυπουργός.

Δείτε το επικό σαρδάμ του κ. Μητσοτάκη

aftodioikisi.gr