Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Δυναμική παρουσία του Επιμελητηρίου Κορινθίας στην 9η Expotrof -ΦΩΤΟ

Ολοκληρώθηκε και φέτος η 9ηExpotrof – theGreekFineFoodExhibition 2022 παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες. Αρκετοί επαγγελματίες σταμάτησαν στα περίπτερα των εκθετών του Επιμελητηρίου Κορινθίας για να δοκιμάσουν τα Κορινθιακά προϊόντα και να ενημερωθούν.

Ανάμεσα στις 300 εταιρείες και επαγγελματίες που συμμετείχαν από όλη την Ελλάδα και οι 15 Κορινθιακές επιχειρήσεις(11 με το περίπτερο του Επιμελητηρίου και 4 αυτόνομα) προβάλλοντας την Κορινθίας μας και τα προϊόντα της. Αναλυτικά οι εκθέτες από την Κορινθία:

1. CR CORINTO OE
2. CheMa Laboratories Αναλυτικά Εργαστήρια Ο.Ε.
3.Telhinia
4. ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Ι.-ΛΥΡΑΣ Γ. Ι.Κ.Ε.
5. ΑΘΗΝΑ Π. ΚΟΡΔΩΣΗ – ΤΕΝΕΑ
6. ΚΡΑΣΙΣ – ΟΞΥΜΕΛΙ

7. ΚΤΗΜΑ ΔΡΑΪΝΑ
8. Γνήσιες γεύσεις
9. ΚΤΗΜΑ ΜΑΝΩΛΑΚΗ
10. Bequest
11. ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΟΡΦΑΝΟΣ
12. CORINTHIAN TASTE

13. ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟ ΜΑΡΚΕΛΛΟΣ

14. Κarma Beer

15. Thirsty Food

Αν και η προσέλευση του κόσμου λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών δεν ήταν η αναμενόμενη ωστόσο οι επισκέψεις των επαγγελματιών ήταν πιο στοχευμένες και ουσιαστικές  και οι Κορινθιακές επιχειρήσεις δήλωση την ικανοποίηση τους από το αποτέλεσμα.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, κος Παναγιώτης Λουζιώτης μαζί με εκπροσώπους του Διοικητικού Συμβουλίου, τον κ. Σωτήριο Κουκουλάκη, τον κ. Δημήτριο Σουφρίλα και την κα Ελένη Κωνσταντίνου επισκέφθηκαν τα περίπτερα των εκθετών και τους ευχαρίστησαν για την συμμετοχή. Ο κος Λουζιώτης δεσμεύτηκε ότι η παρουσία του Επιμελητηρίου Κορινθίας θα είναι ακόμα πιο δυναμική στις επόμενες εκθέσεις.