Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξιχνιάστηκαν έξι περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών αυτών στη Λακωνία

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης, -6- περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών αυτών, στην Σπάρτη Λακωνίας.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη χθες (6.2.2023) το απόγευμα, στη Σπάρτη Λακωνίας από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λακωνίας, 33χρονος αλλοδαπός.



 

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές και απόπειρες αυτών, που περιλαμβάνει ακόμη έναν 39χρονο ημεδαπό, ο οποίος αναζητείται.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης, προέκυψε ότι ανωτέρω δράστες, κατά το χρονικό διάστημα από την 27.1.2023 έως και χθες (6.2.2023) στην Σπάρτη Λακωνίας, διέπραξαν συνολικά -2- περιπτώσεις αποπειρών κλοπών και -4- περιπτώσεις κλοπών σε καταστήματα, Ιερό Ναό, οικία και όχημα.

Από την παραπάνω εγκληματική τους δράση είχαν αφαιρέσει, μεταξύ άλλων, χρήματα και ηλεκτρικές συσκευές, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά το ποσό των -2.500- ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους, ενώ μέρος των αφαιρεθέντων βρέθηκε και αποδόθηκε.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης.