Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Με επιτυχία η περιοδεία του Θανάση Παφίλη στην Κορινθία – VIDEO

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η περιοδεία του βουλευτή του ΚΚΕ Θανάση Παφίλη στην Κόρινθο, την Τετάρτη 8/2/23.
Το πρωί επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Κορίνθου όπου είχε συνάντηση με το διοικητή του νοσοκομείου.



Στη συνέχεια μίλησε με τη διοίκηση του σωματείου εργαζομένων του νοσοκομείου καθώς και με εργαζόμενους στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου αναπτύσσοντας την πολιτική πρόταση διεξόδου του κόμματος στη βάση των οξυμένων προβλημάτων στην υγεία αλλά και γενικότερα.

Ανάμεσα σε πολλά, βασικά αιτήματα που επισημάνθηκαν ήταν η ανάγκη προσλήψεων μόνιμου χαρακτήρα, η μονιμοποίηση των συμβασιούχων εργαζομένων και η ένταξη στα ΒΑΕ. Ακολούθως επισκέφθηκε διάφορα τμήματα του νοσοκομείου όπου μίλησε με εργαζόμενους για τα προβλήματα που διαπιστώνουν στην καθημερινότητά τους.

Έπειτα δόθηκε συνέντευξη τύπου όπου έγινε και ανακοίνωση των υποψηφίων βουλευτών του ΚΚΕ στην Κορινθία. Οι υποψήφιοι βουλευτές είναι:
1. Ακαρέπη Μαρία
2. Αλωνιστιώτης Τάκης
3. Καφαντάρη Λίλα
4. Λιάκουρας Γιώργος
5. Νανοπούλου Κική
6. Σπηλιώτης Πάνος

Το απόγευμα έγινε σύσκεψη σωματείων, συλλόγων και φορέων. Βασικά ζητήματα που μπήκαν ήταν τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας στους χώρους εργασίας, η ακρίβεια που εξανεμίζει το εισόδημα, και εκπρόσωποι μετέφεραν την πείρα τους από εργασιακούς χώρους με κατακτήσεις από την οργανωμένη πάλη αλλά και τα πολλά προβλήματα που υπάρχουν στα οποία στάθηκε ο Θανάσης Παφίλης καλώντας όλους να βγάλουν συμπεράσματα από την πείρα τους για τις ευθύνες όλων των κυβερνήσεων.

Στη συνέχεια ακολούθησε η κεντρική ομιλία όπου αναπτύχθηκαν πολλές πλευρες της πολιτικής πρότασης του ΚΚΕ, της μοναδικής που μπορεί να βαλει εμπόδια σ’αυτή την προδιαγεγραμμένη πολιτική και να ανοίξει ένα ελπιδοφόρο δρόμο δίνοντας θάρρος σε μεγάλες λαικές μάζες να διαπιστώσουν τη δύναμή τους.