Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κασιδιάρης: Θα κατέβω στις εκλογές, δεν με σταματά ο νόμος έκτρωμα – VIDEO

Ο καταδικασμένος Ηλίας Κασιδιάρης μέσω ηχητικού μηνύματος το οποίο δημοσιεύθηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο YouTube χαρακτηρίζει αντισυνταγματική την τροπολογία της κυβέρνησης και λέει πως το κόμμα του θα συμμετάσχει κανονικά στις επερχόμενες εκλογές.

Μάλιστα, ο Ηλίας Κασιδιάρης κάνει λόγο για «τροπολογία έκτρωμα που στρέφεται κατά της δημοκρατίας» ενώ προκαλεί λέγοντας πως τους άφησε να τον… διαφημίσουν και να τον αναδείξουν στο Πανελλήνιο.



 

Στο σχεδόν 15λεπτο μήνυμά του κάνει λόγο για αντισυνταγματική τροπολογία της κυβέρνησης που δεν πρόκειται να εμποδίσει την είσοδό του στη Βουλή, λέει πως το κόμμα του «έχει ξεκινήσει ήδη τη νομική μάχη ενάντια στο πολιτικό σύστημα της διαφθοράς και θα νικήσει, διότι υπηρετεί το δίκαιο, την αλήθεια και την Ελλάδα».

Στο συγκεκριμένο ηχητικό μήνυμα ο Ηλίας Κασιδιάρης ακούγεται να λέει μεταξύ άλλων: «Σκοπίμως περίμενα λίγες ημέρες για να απαντήσω δημοσίως στην τροπολογία έκτρωμα που στρέφεται κατά της δημοκρατίας. Τους άφησα να με διαφημίσουν και να αναδείξουν στο Πανελλήνιο, να μάθει και ο πλέον αδιάφορος για τα πολιτικά, συμπατριώτης μας, πόσο κρίσιμος και σημαντικός για το μέλλον της χώρας, είναι ο πολιτικός μας αγώνας και κυρίως πόσο πολύ μας φοβούνται οι εχθροί της δημοκρατίας.

Τρέμουν και βλέπουν κάθε βράδυ τον ίδιο εφιάλτη. Βλέπουν, στις προσεχείς εκλογές να αναδεικνύεται ένα πανίσχυρο εθνικό κόμμα με διψήφια ποσοστά.

Βλέπουν ένα κόμμα που σύντομα θα διεκδικεί την εξουσία.

Πολύς κόσμος θεωρεί λανθασμένα ότι απαγορεύτηκε η συμμετοχή μου στις εκλογές. Αυτό είναι ένα τεράστιο ψέμα. Δεν ισχύει και δεν πρόκειται να ισχύσει σε καμία περίπτωση.

Όπως ξέρουν και οι πρωτοετείς της Νομικής, πολλοί νόμοι που ψηφίστηκαν από τη Βουλή κρίθηκαν στην συνέχεια παράνομοι και αντισυνταγματικοί και δεν εφαρμόστηκαν ποτέ. Κατέληξαν στον κάλαθο των αχρήστων της πολιτικής ιστορίας της χώρας μας.

Μόλις προκηρυχθούν οι εκλογές θα κατατεθούν οι εκλογικοί συνδυασμοί των κομμάτων και του δικού μας στο Α1 πολιτικό τμήμα του Αρείου Πάγου. Τότε το πρώτο πράγμα που θα κάνει το Α1 είναι να κρίνει αν η επίμαχη τροπολογία είναι σύμφωνη με το Σύνταγμα της Ελλάδας και τη Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου. Εκεί θα δοθεί η μεγάλη νομική μάχη».