Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξιχνιάστηκαν τρεις περιπτώσεις κλοπών στη Μεσσηνία

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, τρεις (3) περιπτώσεις κλοπών σε πρατήρια υγρών καυσίμων και σε περίπτερο, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν την Κυριακή (12.2.2023) το βράδυ, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, -5- άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές, καθώς και παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά, περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων.



Ειδικότερα, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, οι ανωτέρω μετέβησαν με όχημα σε πρατήριο υγρών καυσίμων, εφοδιάστηκαν με καύσιμα και στη συνέχεια αποχώρησαν δίχως να καταβάλουν το αντίστοιχο αντίτιμο.

Μετά από άμεση κινητοποίηση, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, βραδινές ώρες σε τοπική κοινότητα του Δήμου Οιχαλίας Μεσσηνίας, εντόπισαν και προσήγαγαν τους δράστες, όπου και συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

Στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας, προέκυψε ότι χθες είχαν διαπράξει με την ίδια μέθοδο, ακόμη μία περίπτωση κλοπής από πρατήριο υγρών καυσίμων, καθώς και μία περίπτωση κλοπής σε περίπτερο.

Τέλος, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο όχημα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης, φωτοβολίδα και κροτίδα, ενώ το όχημα κατασχέθηκε ως μέσω τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.