Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τάσος Μπακασέτας: «Είναι αποστολή μας να τους κάνουμε να χαμογελάσουν»

Ο Τάσος Μπακασέτας με μία ανάρτησή του στο Instagram αναφέρθηκε στον λαό της Τουρκίας και στο πως είναι χρέος των συμπαικτών του να τους κάνουν να χαμογελάσουν έστω και για ενενήντα λεπτά.
Η Τράμπζονσπορ του Τάσου Μπακασέτα και του Μανώλη Σιώπη κέρδισε την Βασιλεία 1-0 και πήρε προβάδισμα για την πρόκριση στους «16» του Conference League. Πριν από τον αγώνα οι οπαδοί της ομάδας της Τραπεζούντας έκαναν ένα εντυπωσιακό κορεό, στο οποίο έδειχναν την υποστήριξή τους και τη ευγνωμοσύνη προς τους διασώστες.




 

Κάπως έτσι ο Τάσος Μπακασέτας έκανε μία ανάρτηση στο Instagram, στην οποία κάνει λόγο για τις δύσκολες στιγμές που περνάει η γειτονική χώρα και τόνισε ότι είναι χρέος τους να κάνουν τους ανθρώπους να χαμογελάνε, έστω και για ενενήντα λεπτά. Υπενθυμίζεται ότι ο Έλληνας μέσος είχε απευθυνθεί στους οπαδούς της ομάδας να πάνε στο γήπεδο, με το ποσό που θα μάζευαν από τα εισιτήρια να πηγαίνουν στους σεισμοπαθείς.

«Το ποδόσφαιρο είναι κάτι παραπάνω από ένα παιχνίδι, αλλά τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από τις ανθρώπινες ζωές. Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που χιλιάδες άνθρωποι υποφέρουν από τον χαμό των αγαπημένων τους εξαιτίας του σεισμού, είχαμε μια αποστολή. Το να προσπαθήσουμε να τους κάνουμε να χαμογελάσουν. Ακόμα και για 90 λεπτά. Το να τους υποστηρίξουμε με τον τρόπο μας. Είμαστε μαζί σ’ αυτό.

ΥΓ. Τεράστιο respect σε όλους τους οπαδούς των ομάδων που ένωσαν τις φωνές τους μαζί μας, για να στείλουν το μήνυμα της ενότητας», ήταν τα λόγια του Έλληνα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tasos Mpakasetas (@tasos_mpak)