Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Σταματόπουλος, Φρούσιος και δήμαρχοι από την Πελοπόννησο στην Διεθνή Έκθεση του Τελ Αβίβ

Ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Πελοποννήσου και Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος και ο Δήμαρχος Επιδαύρου Τάσος Χρόνης ήταν μαζί με άλλους δημάρχους της Πελοποννήσου που βρέθηκαν στο Ισραήλ και στους Αγίους Τόπους.

Επισκέφθηκαν την διεθνή τουριστική έκθεση του ΤΕΛ ΑΒΙΒ και έκαναν σημαντικές επαφές για την περιοχή μας,



 

Επισκέφθηκαν επίσης τον βιολογικό καθαρισμό του ΤΕΛ ΑΒΙΒ και άλλων όμορων δήμων συνολικής δυναμικότητας 4 εκατ. χρηστών, καθιστώντας τον έναν από τους μεγαλύτερους στην περιοχή της Μεσογείου και ο οποίος μετά την επεξεργασία των λυμάτων αποδίδει το 100% στην αγροτική οικονομία του ερημοποιημένου Νότιου Ισραήλ.

Την αποστολή φιλοξένησε ο δήμαρχος της Ναζαρέτ, ο Περιφερειάρχης της Κοιλάδας της Γαλιλαίας και αξιωματούχοι του Ισραήλ.

Ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Πελοποννήσου και Δήμαρχος Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρης Καμπόσος κατά την επίσημη επίσκεψη στο δημαρχείο της Ναζαρέτ έκανε ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων.

Οι φιλοξενούμενοι δήμαρχοι της Πελοποννήσου έλαβαν επίσης την ευλογία του Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλου Γ’.

Ο Δήμαρχος Επιδαύρου κ. Τάσος Χρόνης παρέδωσε αντίγραφο της Διακήρυξης της Ανεξαρτησίας των Ελλήνων. Ο Πατριάρχης έχει επισκεφθεί τον Δήμο Επιδαύρου και φυσικά ο κ. Χρόνης τον κάλεσε και πάλι με την πρώτη ευκαιρία να έρθει πάλι στην Επίδαυρο.