Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Δεκαπέντε τόνους ανθρωπιστικό υλικό από την Μητρόπολη Αργολίδος για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και Συρίας

Μεγάλη, συγκινητική και αυθόρμητη ήταν η ανταπόκριση των πιστών της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος στο κάλεσμα της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος για συγκέντρωση ανθρωπιστικού υλικού για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας που πραγματοποίησε τις τελευταίες ημέρες.




 

Με τη μέριμνα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αργολίδος κ. Νεκταρίου συγκεντρώθηκε συνολικά ανθρωπιστικό υλικό 15 τόνων, από όλες τις Ενορίες της Ιεράς Μητροπόλεως, στο Ναύπλιο και την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου, ομάδα κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως το ταξινόμησε κατά είδος, το συσκεύασε σε κιβώτια και παλέτες με προορισμό τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών “ΑΠΟΣΤΟΛΗ” ώστε να παραδοθεί στους εμπερίστατους συνανθρώπους μας.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος ευχαριστεί τους Εφημερίους της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος, τους συνεργάτες τους και τους πιστούς που ανταποκρίθηκαν με αγάπη και προθυμία στο κάλεσμα της τοπικής Εκκλησίας, αλλά και την εταιρεία DROUZAS HELLAS για την προσφορά της.