Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΝΚΑ για σόου Γεωργιάδη στη Βαρβάκειο: Όχι άλλα ψέματα στον κόσμο

Πρώτα ανακοίνωσε το νέο σαρακοστιανό «καλάθι» – «καπαμά» προσθέτοντας και …ταραμά! Αφού το έκανε αυτό και …πάταξε την ακρίβεια. Φόρεσε την «καταδρομική» του και και πήγε για …«έφοδο» στην αγορά.

Ο λόγος για τον Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος βγήκε για «αυτοψία» (όπως αναφέρουν τα φιλοκυβερνητικά «παπαγαλάκια») στη Βαρβάκειο το πρωί της Πέμπτης. Οι κάμερες από κοντά για να καταγράψουν το νέο επικοινωνιακό σόου του υπουργού Αναπτύξεως και Επενδύσεων.
 

Αφού λοιπόν ο Γεωργιάδης βρήκε βήμα για …προπαγάνδα «ξεφούρνισε» τα εξής απίστευτα: Οι τιμές είναι 1 με 2 ευρώ κάτω σε σχέση με το 2022 στα σαρακοστιανά προϊόντα, «προκειμένου όλοι να έχουν πρόσβαση σε ένα οικονομικό τραπέζι»!!!

Στις προκλητικές δηλώσεις Γεωργιάδη άμεση ήταν η ανακοίνωση – απάντηση της Γενικής Ομοσπονδίας Καταναλωτών Ελλάδας, η οποία εξαπέλυσε «πυρά» κατά του Γεωργιάδη αναφέροντας:

Όχι άλλα ψέματα στον κόσμο.

Μετά την επίσκεψη του υπουργείου ανάπτυξης και επενδύσεων στην Βαρβάκειο αγορά σχετικά με τις τιμές θα θυμίσουμε στο υπουργείο πως πρώτον η Ελλάδα δεν είναι μόνο η Βαρβάκειος αγορά.

Δεύτερον όλο αυτό το σόου θυμίζει το ανέκδοτο του Χότζα με το σπίτι και τα ζώα.

Τρίτον κύριε υπουργέ και υπουργείο ανάπτυξης και επενδύσεων οι τιμές δεν έπεσαν αλλά ανέβηκαν σε βαθμό που ο κόσμος δεν μπορεί να αγοράσει τα σαρακοστιανά αλλά ούτε καν τα υπόλοιπα προϊόντα της διατροφής του.

Βλέπετε τιμές λαγάνας.

Λάθος τα καλάθια του νοικοκυριού όπως τα επιδόματα φτώχειας και τα επικοινωνιακά τεχνάσματα.

Δώστε λύσεις στα πραγματικά προβλήματα του πολίτη καταναλωτή και της κοινωνίας.

Το 53 % των πολιτών Καταναλωτών ζούνε κάτω από το όριο της φτώχειας όπως δείχνουν οι έρευνες της ΓΣΒΕΕ καθώς και έως 18 του κάθε μήνα τελειώνουν τα χρήματα.

imerodromos.gr