Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑΡΘΡΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τέμπη: Η Κλέλια Ρένεση στο Instagram – Είστε χυδαίοι, διάγγελμα της ντροπής

Οργισμένη η Κλέλια Ρένεση για την τραγωδία στα Τέμπη:

Ειστε χυδαιοι, διάγγελμα της ντροπης, χρησιμοποιώντας τους συγγενεις των θυματων, για να μας υποδείξεις ποσο «αμεσα» επενέβη η πολιτικη προστασια… τονίζοντας με στομφο κ παυσεις τις λεξεις κλειδια , να μεινει στο μυαλο του λαουτζικου οτι τα εκανες καλυτερα απ τους προηγουμενους. Καταδεικνύοντας ως ενοχο μονο τον σταθμαρχη. Ουτε λεξη για τις ελειψεις, την μηδαμινη σήμανση, τις χαλασμενες ραγες που ειναι στην ευθυνη του ελληνικου δημοσιου..
στη δουλεια μου αυτος ο μονολογος του Πρωθυπουργου χθες, λεγεται επιβολη συνειδησιακών δεδομενων. Δλδ σου αραδιαζω καποιες πληροφοριες τονιζοντας με παυσεις αυτα που θελω να κρατησεις. Γκεμπελς κανονικος .



 

Την ωρα που ακομα εχουμε αγνοουμενους στον τοπο του κρατικου εγκληματος λογω αμελειας, ο τυπος κανει προεκλογικη δηλωση μεσα στα μουτρα μας κ ντραπηκε κ η ντροπη.
Ειναι βαθυ το παρακρατος τους, οι ηθικες τους αξιες ομοιάζουν μ αυτες των μαφιόζων-εκβιαστων, κ η σκοτεινη τους ψυχη μαυριζει τον ουρανο μας πολυ καιρο τωρα…
ΡΕ ΚΑΘΙΚΙΑ, 3,5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΜΑΝΣΗ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ.. Ο ΑΧΘΟΦΟΡΟΣ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ;;!! Σας παρακαλαγανε οι εργαζομενοι για μονιμες προσληψεις κ χρηματοδοτηση για συντηρηση κ τους γραφατε ολους…Κ τι , να του πουμε κ μπραβο του υπουργου που παραιτηθηκε;;;!! Εγω απορω πως ξυπναει κ κοιμαται απ τις τυψεις..(τις ποιες;; Λεμε τωρα).. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ
Το διαγγελμα της ντροπης ειναι πραγματικα το καλυτερο αυτογκολ που εχετε κανει..
Απορω πως τολμησε να παει στον τοπο του εγκληματος κ πως του το επετρεψαν οι επιζήσαντες…
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ, ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Klelia Renesi (@klelia_renesi)